Gelinlik Modelleri Gelinliğime nasıl bir duvak yakışır ve tamamlar

sarahd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
169
0
46
İstanbul

gelinlikçin duvapımın sadece tül olmasından yana bende oyle ıstıyorum ama alt eteğimde komple tül duvağım bellı olmucak dıye ıstemıyorum en azından duvak ucuna minik bir dantel bıle çalıssa olur yerlere kadar uzun olucak duvak

Canım duvağının kenarlarına gelinliğindeki gibi ince bir gümüş işleme yaptırabilirsin çok güzel olur. Bu arada gelinliğinde sana çok yakışmış Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
Canım duvağının kenarlarına gelinliğindeki gibi ince bir gümüş işleme yaptırabilirsin çok güzel olur. Bu arada gelinliğinde sana çok yakışmış Allah tamamına erdirsin

fotograftakı işlmeler orda göründüğü gibi değil parça parça ve ağır işlemesinden bozcuklarından dolayı duvagın her tarafında ondan olursa taşıyamam zaten tül oldugu için yırtılır

Canım öncelikle gelinliğe ba-yıl-dııımmmmmm :))
Mutlaka işlemeleri olsun duvağın yani tamamı değil alt kısımlarına doğru. Böyle parlak tüller oluyor ya abartılı olmayan o tarz bişiy de olabilir. En önemlisi nasıl olursa olsun senin içine sinmeli... Bende evlenmek istiyorum ama bir talip bile yok
Mutluluklar diliyorum :)

beğenmene sevindim . bende işlemeleri danteli vs birseyler olsun ıstıyorum ama gelinlikçim sadece tülden yana eğer cok ıstıyorsan belıne kadar olan kısmına dantel yapalım etek kısımlerın uçları tül olarak kalsın dıyor ben zaten etekden ayrılsın dıye ıstıyorum duvağımın yerelre kadar olduduğu bellı olsun ıstiyorum . amacım o zaten etek hayal tül duvak hayal tül duvak eteğin üstüne geldiğinde tekele aynı kalıcak dıye ıstemıyorum duvagın kenarlarından şerit gibi birseyler geçerse harektlerinir eteklede bağlantısı kalmaz yerlere kadar gelıcekya bellı olur dıyorum

canımm gelinliğin gerçekten sana coookk yakışmış.Allah nazarlardan sakınsın seni bencede duagın sade tül olursa belli olmaz.ucuna işleme degilde parlak pullardan işletebilirsen daha ii olur.Allah güle güle giymeyı nasip etsin inşallah:)))

iyi dileklerin için teşşkkür ederim cnm .. duvak uçlarına ara ara güpürler dantel artık sim her neyse sepiştirlse nasıl olur

gelinliğinizin üstündeki işleme sade taş mı yoksa dantel aplik üstüne taş mı ben anlayamadım. sanki gümüş rengi kordoneleri olan bir dantele benziyor. eğer gelinlikte dantel varsa kenarlara dantel yakışır ama yoksa bence duvakta dantel uyumsuz durur. boncuk dolanabiliyorlar duvakların kenarında, yırtılır demişsiniz ama ben sanmıyorum.

franszı dantel üzerine bozcuk işlemeleri var cok yoğun işleme oldugu için fransız dantel üzerine yapıldığı bellı olmuyor. gümüş rengi boncuklarla süslendiği için kendini bellı ediyor beyaz renkte kırık beyaz reklerde yapılsaydı cok az bellı ederdı kendı sadece ışık vurduğu zaman parladığı zaman fark edilirdi. duvak üzerine sadece kenar kısımlarına ışıltı verilecek şelikde işleme bozcuk vs sepiştirilebilir demek istiyorsnunuz değil mi

Son düzenleme:
Gelinlikte dantel varsa duvakta olsun o zaman. Dantelin üstüne gümüş işleme yapsın isterseniz maliyetli olabilir ve büyük ihtimal gelinlikçi bundan kaçınacaktır. bu yüzden ona, kenar dilimi olarak gümüş rengi kordoneli dantel bulup bulamayacağını sorun.

o olmazsa, şunu düşünebilirsiniz:

yardımınız için teşekkür ederim pekı benım aklıma bırsey geldı şöyle birsey önermek ıstıyorum. tül kalın ışıltılı kurdelalar var şerit şkelinde duvağın etrafına geçsin zaten duvakta hayal tül oldugu için bana gerıye kalan sadece ışıltısı olucak benımde amacım kenar kısımlarında bir ışıltı yakalamak zaten ve duvağı etekten ayırmak

merhaba canım,gelinliğin gerçekten çok güzel....Allah hayırlı kişiyle bir ömür boyu mutluluk için giymeyi nasip etsin inşallah......

Gelinliğinde dantel olmadığı için dantelli duvak yakışmayacağını düşünüyorum....o yğzden gelinliğindeki gibi taşlarla süslemeli olsa ve simli ışıltılar olsa gelinliğinde çok güzel......bulduğum bir kaç modeli de seninle paylaşmak istiyorum,belki işine yarar....

Son düzenleme:

minenes sana mail attım ama cevap gelmedi

Öncelikle gelinliğiniz çok yakışmış, düğününüz de hayırlı olsun..

Siz mi koydunuz bilmiyorum ama bugün bir sosyal paylaşım sitesinde resminizi gördüm.. Eğer ekleyen siz değilseniz belki bilmek istersiniz diye düşündüm.

gelinlik benim gelinliğime çok benziyor:)) Bence eteği kabarık tül olan bir gelinlikle uzun duvak düşünmeyin, ya da çift duvak yaptırın. uzun duvağınız dediğiniz gibi kenarı şertili duvağı etekten ayıracak şekilde olsun, kısa duvağınız da dantel işlemeli olsun. bana da hikaye anlattı gelinlikçi yok çok ağır olur taşıyamazsın işlemeli yaparsam vs. Sen yap ben taşırım dedim. Gelinlikçilerin işine gelmiyor o yüzden yırtılır işlemeyi taşımaz diyorlar. yırtılırsa da gecenin ilerleyen saatlerinde yırtılır. duvak girişte önemli o yüzden dantel üzerine işlemeli olsun bence.
Sade tülün bir anlamı olmuyor.. Benim gelinliğim de böyle tül ve kabarık olduğu için uzun duvak yaptırmadım. Zaten kuyrukluydu gelinlik, salona/nikaha girişte yürüyecek uzun yolunuz yoksa uzun duvağı sadece foto çekimlerinde kullanmak daha mantıklı. Tabi bunlar tamamen kişisel fikrim :))

kesinlikle minesin örnek gösterdi duvak modeli harika olur..... bide duvağı taç gibi yapılmış olan model
aşiğimkralimenin gönderdi modellerin 2. cisi oda çok güzel olur...

Son düzenleme:
gelinlik çok zevkli maşallah, güzel günlerde giyin, ön planda olan gümüş işlemeler olduğu için duvak kenarlarnda o renk bir vurgu güzel olur diye düşünüyorm. Bir arkadaş 3 foto yüklemiş, ortadaki gümüş işli olan(sworovski taş gibi duruyor), hem pratik, hem nefis bir çözüm bence. Duvağı yırtma ihtimali de olmuyor, bilakis daha iyi sabitler başınıza. İcabında duvaktan söküp başka yerde kullanablrsiniz.

düğün gelin hakkın hersey facebookta görmüşseniz eğer ben koydum başka bır yerdeyse bılmıyorum

gelinlikçim çift duvak yapıyormus . biz duvalşarı ole yapıyoruz dedi bana çekimlerde kullanmka içinde güzel olacak uzun duvak önerilerinizi gelinlikçimle paylaşacagım teşekkür ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…