Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım duvağının kenarlarına gelinliğindeki gibi ince bir gümüş işleme yaptırabilirsin çok güzel olur. Bu arada gelinliğinde sana çok yakışmış Allah tamamına erdirsin![]()
Canım öncelikle gelinliğe ba-yıl-dııımmmmmm :))
Mutlaka işlemeleri olsun duvağın yani tamamı değil alt kısımlarına doğru. Böyle parlak tüller oluyor ya abartılı olmayan o tarz bişiy de olabilir. En önemlisi nasıl olursa olsun senin içine sinmeli... Bende evlenmek istiyorum ama bir talip bile yok
Mutluluklar diliyorum :)![]()
canımm gelinliğin gerçekten sana coookk yakışmış.Allah nazarlardan sakınsın senibencede duagın sade tül olursa belli olmaz.ucuna işleme degilde parlak pullardan işletebilirsen daha ii olur.Allah güle güle giymeyı nasip etsin inşallah:)))
gelinliğinizin üstündeki işleme sade taş mı yoksa dantel aplik üstüne taş mı ben anlayamadım. sanki gümüş rengi kordoneleri olan bir dantele benziyor. eğer gelinlikte dantel varsa kenarlara dantel yakışır ama yoksa bence duvakta dantel uyumsuz durur. boncuk dolanabiliyorlar duvakların kenarında, yırtılır demişsiniz ama ben sanmıyorum.
Gelinlikte dantel varsa duvakta olsun o zaman. Dantelin üstüne gümüş işleme yapsın isterseniz maliyetli olabilir ve büyük ihtimal gelinlikçi bundan kaçınacaktır. bu yüzden ona, kenar dilimi olarak gümüş rengi kordoneli dantel bulup bulamayacağını sorun.
o olmazsa, şunu düşünebilirsiniz:
![]()
Gelinlikte dantel varsa duvakta olsun o zaman. Dantelin üstüne gümüş işleme yapsın isterseniz maliyetli olabilir ve büyük ihtimal gelinlikçi bundan kaçınacaktır. bu yüzden ona, kenar dilimi olarak gümüş rengi kordoneli dantel bulup bulamayacağını sorun.
o olmazsa, şunu düşünebilirsiniz:
![]()
Öncelikle gelinliğiniz çok yakışmış, düğününüz de hayırlı olsun..
Siz mi koydunuz bilmiyorum ama bugün bir sosyal paylaşım sitesinde resminizi gördüm.. Eğer ekleyen siz değilseniz belki bilmek istersiniz diye düşündüm.
![]()
gelinlik benim gelinliğime çok benziyor:)) Bence eteği kabarık tül olan bir gelinlikle uzun duvak düşünmeyin, ya da çift duvak yaptırın. uzun duvağınız dediğiniz gibi kenarı şertili duvağı etekten ayıracak şekilde olsun, kısa duvağınız da dantel işlemeli olsun. bana da hikaye anlattı gelinlikçi yok çok ağır olur taşıyamazsın işlemeli yaparsam vs. Sen yap ben taşırım dedim. Gelinlikçilerin işine gelmiyor o yüzden yırtılır işlemeyi taşımaz diyorlar. yırtılırsa da gecenin ilerleyen saatlerinde yırtılır. duvak girişte önemli o yüzden dantel üzerine işlemeli olsun bence.
Sade tülün bir anlamı olmuyor.. Benim gelinliğim de böyle tül ve kabarık olduğu için uzun duvak yaptırmadım. Zaten kuyrukluydu gelinlik, salona/nikaha girişte yürüyecek uzun yolunuz yoksa uzun duvağı sadece foto çekimlerinde kullanmak daha mantıklı. Tabi bunlar tamamen kişisel fikrim :))