• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğime karar verdim sizce nasıl hatunlar :)

antik_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
150
5
68
2untz6e.jpg

Kızlar merhaba,
dün akşam gelinliğimi aldım:16::16: daha üzerinde oynamalar yapılacak bedeni küçültülecek vs.
sizece nasıl fikirleriniz önemli benim için. :54::54:

Düğünede ne kadar az kalış boyleee :ssz::ssz::ssz::ssz:

antıkacım ben gelınlıgı begendım ama senın goguslerın olmasına ragmen gogussuz gostermıs dedım sende bedenı buuyuk dıye dedın onu mutlaka guzelce dekoltesınıde versınler oradan :)

Düğünede ne kadar az kalış boyleee :ssz::ssz::ssz::ssz:

antıkacım ben gelınlıgı begendım ama senın goguslerın olmasına ragmen gogussuz gostermıs dedım sende bedenı buuyuk dıye dedın onu mutlaka guzelce dekoltesınıde versınler oradan :)

ayarlıcam ben onu merak etme sen :D

ooo antikacımmmm gelinliklerde alınmışşş...
gelinliğini beğendim kuzum benim tarzımda değil ama sana yakışmış üstünde güzel durmuş..sanırım arkası kıvrım kıvrım yandan öle gidior anladığım kadarı ile :34::34::34: yenidendoğdumun dediği gibi o göğüs kısmı daraltılıp züerine tam oturunca çok güzel olacaktır.

ooo antikacımmmm gelinliklerde alınmışşş...
gelinliğini beğendim kuzum benim tarzımda değil ama sana yakışmış üstünde güzel durmuş..sanırım arkası kıvrım kıvrım yandan öle gidior anladığım kadarı ile yenidendoğdumun dediği gibi o göğüs kısmı daraltılıp züerine tam oturunca çok güzel olacaktır.

alındı isyancım
konyalıya gelin olucaz :)
evet canım arkası kıvrımlı daha üzerimde ayarlama yapılıcaz.. :54:

Genelde gelinliklerin fotolarının çekilmesini istemezler,başka bir yerde diktirme diye :52: Ama sorun olmadı heralde senin için.
Gelinliğinin Modelini beğendim canım. Allah mesut etsin, hep hayırlısını versin inşallah :46:

OkumaliYazmali
Genelde gelinliklerin fotolarının çekilmesini istemezler,başka bir yerde diktirme diye Ama sorun olmadı heralde senin için.
Gelinliğinin Modelini beğendim canım. Allah mesut etsin, hep hayırlısını versin inşallah

ben aldığım için sorun olmadı canım. teşekkür ederim beğendiğine sevindim. :54:

Çok hoş olmuş üstünüze, mutluluklar diliyorum.

Bu arada bende Konyalıyım:)

göğüsünde ki taş işlemelere bayıldım :16: umarım hep mutlu olursun...

Back