• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğime duvak kısa mı olsa uzun mu?

pitirti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
80
0
86
Ankara
Merhaba Ladies,
Gelinliğim aşağıda linkteki gelinlik. mağazadan kısa ucu parlak boncuk işlemeli duvak verdiler güzel de oldu ama kısa olması kafamı karıştırıyor minenes demişti ipek tül acaba ondan bi üç metre alıp çıkarken sacıma onu taktırsam kısa duvakla beraber sonra uzun duvağı çıkartsam olur mu offf kötü mü olur bilemedim önerileriniz neler kızlar :26:

2012 Gelinlik Modelleri Model No HGB0073 Henna Gelinlik Sonsuzluk için bugün

Dediğim gibi ipek tül güzeldir. Hayal tül de idare eder. Kristal tül asla olmasın. Zaten tüllerin enleri genelde 3 metre oluyor ve metre fiyatı 15 lirayı geçmez, 3-4 metre alsanız gayet yeterli. Köşelerini yuvarlasanız yeter. Tül kesince sökülmez zaten

Dediğim gibi ipek tül güzeldir. Hayal tül de idare eder. Kristal tül asla olmasın. Zaten tüllerin enleri genelde 3 metre oluyor ve metre fiyatı 15 lirayı geçmez, 3-4 metre alsanız gayet yeterli. Köşelerini yuvarlasanız yeter. Tül kesince sökülmez zaten

O halde iki duvagi beraber takayım değil mı minenes. Bu arada hatırlarsan bana gelin kemeri al demiştin gelinliğim için. İnsalllah istanbula geliyorum düğünümden önce Eminönü'nde nerelere baksam bulabilirim gelin kemeri

Gelin kemerinin hazırını bulamazsın, henüz ülkemize tam gelmedi o moda, ancak sayılı gelinlikçilerin vitrinlerinde var. Birinci seçenek internetten model beğenip gelinlikçiye yaptırırsın. İkinci seçenek Eminönü'nde hazır işlenmiş bantlar var, sultanhamam gelinlik kumaşçılarına bakın, bu bantlardan alıp saten bant üstüne dikebilirsiniz. Siz prenses tekstili bulun, en çok seçenek onlarda. Bir de termahan var Eminönü'de, orada da hazır işlenmiş ütüyle yapıştırılan parçalar var.

Teşekkür ederim kızlar inşallah hepimizin düğünü çok çok güzel gecer hepimiz çok çok güzel oluruz.

Back