• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

Selam kızlar :)
Bende bi gelinlikçiye gittim aklımda bi model yoktu katalogdan bi model beğendim. Kadın dikerim dedi herşeyi de istediğin gibi yaparım dedi. Ağustos da düğünüm şimdi diktirmeye başlasam yetişir mi yada istediğim gibi olur mu bilmiyorum :S bu yüzden çok kararsızım. Kadın kendinden emin konuşuyor ama ben karar veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım :KK43:

benmde ağustosun ilk haftasında. biran önce başlamak lazım artık. geçen hafta gittim, denedim bnde bitran önce provalarınızı alalım demişlerdi, 3 prova da teslim ediyorlar genelde..

benmde ağustosun ilk haftasında. biran önce başlamak lazım artık. geçen hafta gittim, denedim bnde bitran önce provalarınızı alalım demişlerdi, 3 prova da teslim ediyorlar genelde..
Hazır olanları bi kaç provada teslim ediyolar ama yenisini o kadar çabk yapamıyolar diye biliyorum .

kafanıza yattı dimi, herhangi bir sorun yok, ilgililer.. bide tavsiye üzerine mi gitmiştiniz?

yok kimseden tavsiye almadım, mağaza mağaza gezerek buldum. Aradığım değişik bişey olduğu için bir tek bunu bulabildim açıkçası. Geçtiğimiz hafta içi yolum kızlay'a düşmüşken tekrar gittim tac ve duvak seçtim. gelinlik 15 haziranda hazır olacakmış. gelişmeleri söylerim. 2 ayda hazır oldu benimki. 1 ağustos diye sözleşmiştik ama erkenden halloldu.

A kesim gelinlik kesinlikle çok zarif duruyor, bende çok beğendim allah mutlu etsin inşallah.

Çok güzel canım Mutluluklar .. Benimde açtıgım konularım geldi aklıma :) o heyecanlar o güzellikler ..
sonra evlen barklanda hamilelik bebek topiklerinde gezzersin:KK48::KK48:

Hayırlı olsun (darısı başıma bu arada) ben uzun duvakları beğenmiyorum ben olsam bu gelinlikle kesinlikle gösterişli belindeki taşlardan bir taç takardım saçımı da topuz yada maşalı bukleli yaptırırdım.

tam da benimki gibi yüksek belli modeller tercih etmenizi tavsiye ederim, etek boyu uzun olduğu için bacakları da uzun gösteriyor. beli standart gelinliklerden bi 5 6 cm daha yukarda kaburga kemiğine geliyor benimki nerdeyse.
benım boyum 1.50 benımde yuksel bellı tercıh etmem gerek dımı etek cok kabarık olmadan arkadasın gosterdıgı gıbı gelen altına rahat dolgu topukla guzel olur gıbı geldı

benım boyum 1.50 benımde yuksel bellı tercıh etmem gerek dımı etek cok kabarık olmadan arkadasın gosterdıgı gıbı gelen altına rahat dolgu topukla guzel olur gıbı geldı

Bence öyle ya da böyle demek yerine giyip görüp karar vermeli çünkü duyduğuma göre kısa boylu ya da kilolu birine balık bile yakışanları duydum gördüm.

Bence öyle ya da böyle demek yerine giyip görüp karar vermeli çünkü duyduğuma göre kısa boylu ya da kilolu birine balık bile yakışanları duydum gördüm.
cıddı mı mısınız bende boyumdan yana korkuyorum gelınlık hos durmıcak dıye :(

Teşekkür ederim =)

A kesim gelinlik kesinlikle çok zarif duruyor, bende çok beğendim allah mutlu etsin inşallah.
Amin sağolun =)

Çok güzel canım Mutluluklar .. Benimde açtıgım konularım geldi aklıma :) o heyecanlar o güzellikler ..
sonra evlen barklanda hamilelik bebek topiklerinde gezzersin:KK48::KK48:
Allah kısmet ederse neden olmasın =) teşekkürler =)

Çok harika. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim =)

Hayırlı olsun (darısı başıma bu arada) ben uzun duvakları beğenmiyorum ben olsam bu gelinlikle kesinlikle gösterişli belindeki taşlardan bir taç takardım saçımı da topuz yada maşalı bukleli yaptırırdım.
Uzun duvak aldım valla, hem de kabarık:KK53:

denemeden bilemezsiniz, her kesimden en az 1 tane denemenizi tavsiye ederim =)

bencede a kesim sizi daha uzun ve zayıf gösterir ama balık model istiyorsanız omuz ve göğüs dekoltesi şart olur kısa boylu hanımları uzun gösterir

Back