Çok beğendim.Hayırlı olsun ve tebrik ederim.Bu modele uzun duvak ve toplu saç güzel olur diye düşünüyorum..Şu modeller gibi
Çok beğendim. .
Topuz güzel olur sanırım. .
Hayırlı uğurlu olsun canım. .
Mutluluklar dileriz. .
Yıllardır KK takipçisi ve kullanıcısı olarak en çok okuduğum başlıklar hep gelinlik ve düğünle ilgili olanlardı. Sonunda ben de evleniyorum, ve sabırsızlıkla beklediğim gelinlik paylaşma anı geldi sankiher yerde aynı modelleri gördüğüm ve beğenemediği için bu modeli görür görmez vuruldum diyebilirim. 3 4 gün aklımdan çıkmayınca doğru model olduğuna karar verdim. Üzerime göre yenisi dikiliyor (Malum baya ufak tefek olunca ) iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum =) ve aksesuar (Duvak, saç, taç) önerilerinizi de alabilirim teşekkürler
(Yüzümdeki kedi)
Merhaba hayırlı olsun çok güzel :)
Nerde diktiriyosunuz acaba ve fiyatını öğrenmem mümkünmü :)
Teşekkür ederim =) 2500 e diktiriyorum And çarşısında bir gelinlikçide
tam da benimki gibi yüksek belli modeller tercih etmenizi tavsiye ederim, etek boyu uzun olduğu için bacakları da uzun gösteriyor. beli standart gelinliklerden bi 5 6 cm daha yukarda kaburga kemiğine geliyor benimki nerdeyse.Ya aslında benim sorunum şu ben topuklu giyemeyeceğim gelinliğin altına . Bikaç model denedim ama etek kısmı çok basık duruyor. Nasıl bi model diktirmeliyim karar veremiyorum bu yüzden :S
Merhaba;tam da benimki gibi yüksek belli modeller tercih etmenizi tavsiye ederim, etek boyu uzun olduğu için bacakları da uzun gösteriyor. beli standart gelinliklerden bi 5 6 cm daha yukarda kaburga kemiğine geliyor benimki nerdeyse.
Ay çok pardon. Resminizi şimdi gördüm bianda kafam karışmış :))tam da benimki gibi yüksek belli modeller tercih etmenizi tavsiye ederim, etek boyu uzun olduğu için bacakları da uzun gösteriyor. beli standart gelinliklerden bi 5 6 cm daha yukarda kaburga kemiğine geliyor benimki nerdeyse.
Önemli değilAy çok pardon. Resminizi şimdi gördüm bianda kafam karışmış :))
Teşekkür ederim =)maşallah çok güzelmiş gelinliğiniz, güle güle giyin inşallah.
En mutlu en güzel gününüz huzurla geçsin...
Yıllardır KK takipçisi ve kullanıcısı olarak en çok okuduğum başlıklar hep gelinlik ve düğünle ilgili olanlardı. Sonunda ben de evleniyorum, ve sabırsızlıkla beklediğim gelinlik paylaşma anı geldi sankiher yerde aynı modelleri gördüğüm ve beğenemediği için bu modeli görür görmez vuruldum diyebilirim. 3 4 gün aklımdan çıkmayınca doğru model olduğuna karar verdim. Üzerime göre yenisi dikiliyor (Malum baya ufak tefek olunca ) iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum =) ve aksesuar (Duvak, saç, taç) önerilerinizi de alabilirim teşekkürler
(Yüzümdeki kedi)
Ben bi provaya gittim daha sadece ust beden kalibinin provasiydi. 15 temmuzda boy provasi olacak, 1 agustosta da teslim alacagimgelinliğinizin modeli güzelmiş, umarım istediğiniz gibi de olur. her dem modaevi mi burası bnde orda bi model beğenmiştim, dikilmeye başlandı mı? hiç provaya gittiniz mi?
Yuzumde kedi olan fotodaki modelden bahsediyorsaniz eger evet o :) tesekkurler :)ILK FOTOGRAFTAKIYSE EGER BAYILDIM , ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN HAYIRLISIYLA
Tesekkurler :)Çok güzel hayırlı olsun inşallah
Ben bi provaya gittim daha sadece ust beden kalibinin provasiydi. 15 temmuzda boy provasi olacak, 1 agustosta da teslim alacagim
Yuzumde kedi olan fotodaki modelden bahsediyorsaniz eger evet o :) tesekkurler :)
Tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?