• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

PiandSm

09.09.09 =) Epk.Ek (=
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
1.496
880
123
Yıllardır KK takipçisi ve kullanıcısı olarak en çok okuduğum başlıklar hep gelinlik ve düğünle ilgili olanlardı. Sonunda ben de evleniyorum, ve sabırsızlıkla beklediğim gelinlik paylaşma anı geldi sanki :KK68: her yerde aynı modelleri gördüğüm ve beğenemediği için bu modeli görür görmez vuruldum diyebilirim. 3 4 gün aklımdan çıkmayınca doğru model olduğuna karar verdim. Üzerime göre yenisi dikiliyor (Malum baya ufak tefek olunca :KK48:) iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum =) ve aksesuar (Duvak, saç, taç) önerilerinizi de alabilirim :KK28: teşekkürler :KK25:

(Yüzümdeki kedi :rolleyes:)

Eklentiler

• PicsArt_05-06-12.58.41.jpg
    PicsArt_05-06-12.58.41.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 1.478
Çok beğendim. .
Topuz güzel olur sanırım. .
Hayırlı uğurlu olsun canım. .
Mutluluklar dileriz. .

Yıllardır KK takipçisi ve kullanıcısı olarak en çok okuduğum başlıklar hep gelinlik ve düğünle ilgili olanlardı. Sonunda ben de evleniyorum, ve sabırsızlıkla beklediğim gelinlik paylaşma anı geldi sanki :KK68: her yerde aynı modelleri gördüğüm ve beğenemediği için bu modeli görür görmez vuruldum diyebilirim. 3 4 gün aklımdan çıkmayınca doğru model olduğuna karar verdim. Üzerime göre yenisi dikiliyor (Malum baya ufak tefek olunca :KK48:) iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum =) ve aksesuar (Duvak, saç, taç) önerilerinizi de alabilirim :KK28: teşekkürler :KK25:

Merhaba hayırlı olsun çok güzel :)

Nerde diktiriyosunuz acaba ve fiyatını öğrenmem mümkünmü :)

Teşekkür ederim =) 2500 e diktiriyorum And çarşısında bir gelinlikçide

Ya aslında benim sorunum şu ben topuklu giyemeyeceğim gelinliğin altına . Bikaç model denedim ama etek kısmı çok basık duruyor. Nasıl bi model diktirmeliyim karar veremiyorum bu yüzden :S

Ya aslında benim sorunum şu ben topuklu giyemeyeceğim gelinliğin altına . Bikaç model denedim ama etek kısmı çok basık duruyor. Nasıl bi model diktirmeliyim karar veremiyorum bu yüzden :S
tam da benimki gibi yüksek belli modeller tercih etmenizi tavsiye ederim, etek boyu uzun olduğu için bacakları da uzun gösteriyor. beli standart gelinliklerden bi 5 6 cm daha yukarda kaburga kemiğine geliyor benimki nerdeyse.

tam da benimki gibi yüksek belli modeller tercih etmenizi tavsiye ederim, etek boyu uzun olduğu için bacakları da uzun gösteriyor. beli standart gelinliklerden bi 5 6 cm daha yukarda kaburga kemiğine geliyor benimki nerdeyse.
Merhaba;

Resmi var mı gelinliğinizin görmem mümkün mü ?

maşallah çok güzelmiş gelinliğiniz, güle güle giyin inşallah.
En mutlu en güzel gününüz huzurla geçsin...

Ay çok pardon. Resminizi şimdi gördüm bianda kafam karışmış :))

gelinliğinizin modeli güzelmiş, umarım istediğiniz gibi de olur. her dem modaevi mi burası bnde orda bi model beğenmiştim, dikilmeye başlandı mı? hiç provaya gittiniz mi?

gelinliğinizin modeli güzelmiş, umarım istediğiniz gibi de olur. her dem modaevi mi burası bnde orda bi model beğenmiştim, dikilmeye başlandı mı? hiç provaya gittiniz mi?
Ben bi provaya gittim daha sadece ust beden kalibinin provasiydi. 15 temmuzda boy provasi olacak, 1 agustosta da teslim alacagim

ILK FOTOGRAFTAKIYSE EGER BAYILDIM , ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN HAYIRLISIYLA :KK66:
Yuzumde kedi olan fotodaki modelden bahsediyorsaniz eger evet o :) tesekkurler :)
Çok güzel hayırlı olsun inşallah
Tesekkurler :)

Selam kızlar :)
Bende bi gelinlikçiye gittim aklımda bi model yoktu katalogdan bi model beğendim. Kadın dikerim dedi herşeyi de istediğin gibi yaparım dedi. Ağustos da düğünüm şimdi diktirmeye başlasam yetişir mi yada istediğim gibi olur mu bilmiyorum :S bu yüzden çok kararsızım. Kadın kendinden emin konuşuyor ama ben karar veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım :(

Ben bi provaya gittim daha sadece ust beden kalibinin provasiydi. 15 temmuzda boy provasi olacak, 1 agustosta da teslim alacagim

Yuzumde kedi olan fotodaki modelden bahsediyorsaniz eger evet o :) tesekkurler :)

Tesekkurler :)

kafanıza yattı dimi, herhangi bir sorun yok, ilgililer.. bide tavsiye üzerine mi gitmiştiniz?

Back