Pronovias'ın kendi outlerleri var, orada yarı fiyata düşebiliyor ama genelde pek tutulmayan modeller kalıyor.
İkincisi, çok hareketli bir ikinci el piyasası var. 6binlerdeki gelinliklerin çok iyi durumda olanlarını 2500 civarına alabiliyorsunuz. Sahibindende bir çok ilan var. Benim bir tanıdık, 6binlik komple dantel bir gelinliği 850TL'ye almıştı ve iyi durumdaydı. Hafif bir tamirat yaptım, yakasına taş işledim, duvak hazırladım ve birkaç şey derken toplam 1400'e inanılmaz bir gelin olmuş oldu, bu da bir seçenek.
hazır almayacağım canım diktireceğim üzerime dikilmesini istiyorum zaten birebir olsun diye bir şartım olmadığı için sorun yok öyle 15 25 bin vermem bir gelinliğe
Merhaba kızlar bu da benim gelinliğim. Nisan ayında provalar başlayacak haziranda düğünüm var. yıllardır istediğim gelinlik modeli hiç değişmedi hep buydu ve bu olacak inşallah. belindeki kurdela olmayacak ve göğsü ve sırtı bu kadar açık olmayacak
merhaba mesajını daha yeni görüyorum gelinliğim dikilmeye başlandı hatta yarın 2. provaya gideceğim gelinliğim dikilmiş olacak ilk kez göreceğim çok heyecanlıyım fakaaat fikrim değişti ilk göndereceğim gelinliğin üst kısmı ile ikinci göndereceğim gelinliğin etek kısmı birleşip benim gelinliğimi oluşturacak ama yaka kısmı öyle overlok çekilmiş gibi değil de dantelle bitecek
merhaba mesajını daha yeni görüyorum gelinliğim dikilmeye başlandı hatta yarın 2. provaya gideceğim gelinliğim dikilmiş olacak ilk kez göreceğim çok heyecanlıyım fakaaat fikrim değişti ilk göndereceğim gelinliğin üst kısmı ile ikinci göndereceğim gelinliğin etek kısmı birleşip benim gelinliğimi oluşturacak ama yaka kısmı öyle overlok çekilmiş gibi değil de dantelle bitecek
Yaa ilk resimdeki lenit modeli değil mi Ben denemiştim onu hatta burada fotosunu da paylaştım 😄😄 ikinciye de denedim ama octavia hiç resimdeki gibi değildi acayip kötü durmuştu Ama sen diktireceğin için ortaya süper bir şey çıkacağından eminim Ilk gelinlik de ellie saab modeli Benim hayalimdeki gelinlikten bir tanesi Hem ellie saab hem de lenit modelleri harikalar !! Umarım gelinliğin tam istediğin gibi olur Allah içine sindirsin canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa ilk resimdeki lenit modeli değil mi Ben denemiştim onu hatta burada fotosunu da paylaştım 😄😄 ikinciye de denedim ama octavia hiç resimdeki gibi değildi acayip kötü durmuştu Ama sen diktireceğin için ortaya süper bir şey çıkacağından eminim Ilk gelinlik de ellie saab modeli Benim hayalimdeki gelinlikten bir tanesi Hem ellie saab hem de lenit modelleri harikalar !! Umarım gelinliğin tam istediğin gibi olur Allah içine sindirsin canım
Ay ben de çok merak ettim konu gelinlik olunca bir de zevkimiz aynıymış benim de istediğim gelinlikler olunca senin gibi ben de heyecanlandım 😄 inş beklediğin gibi hatta daha iyi bir sonuç çıkar canım 😀