Gelinlik Modelleri Gelinliğim (:

Çok zarif, çok güzel. ben beğendim göğüs ve belini de düzelteceğinize göre daha da güzelleşir bence hayal ettiğiniz gelinliğe kavuşmanız ne güzel :) mutluluklar dilerim

belindeki kurdele tamamlayıcı olduğundan o olmadan eksik kalıyor daha önce bir ünlü bu gelinliği hiç değiştirmeden almış ama kurdeleyi kullanmamıştı, o halde bile gelinliği zor tanımıştık sizin yapacağınız diğer değişiklikler bu gelinlikten uzak bir görüntü oluşturur ama yine de güzel bir gelinlik ortaya çıkacağından şüphem yok zarif olacaksınız

Çoooooooooook güzellll kuğu gibi olacaksın eminimmmmm :))

çok güzel çok zarif mutluluklar

Off yaaa....hemen markasını sòyle bize...evlenirsem belki düşünürüm

Off yaaa....hemen markasını sòyle bize...evlenirsem belki düşünürüm

pepecim pronovias bu da modelini unuttum
konu sahibi başka bir arkadaşın yazdığı üzere Bade İşçil de giymişti kurdelesiz ve az kabarık
onda bile çok kötüydü
ayrıca göğüs ve sırt dekoltesi değişirse bence bu duruşundan baya bi uzaklaşacak

hepinize teşekkür ederim kızlar önündeki kurdelayı sevemedim ben belki çok çok sade görünürse işlemesini artırırım. beni vuran kelebek kollar a formlu eteği sırtı ve arkadan eteğin inişi. çok güzel markası pronovias. ben hep bu tarz gelinlikleri sevdim. elie saab tarzı.

canım, bade işçil in bu gelinliği giydiğini bilmiyordum sen yazınca baktım internetten onunki hiç olmamış gelinlikten ziyade elbiseye benziyor. tabii bu gelinlik birebir mankende durduğu gibi bende dursun demiyorum olmaz zaten o bir manken ve göğsü neredeyse sıfır. ben büyük göğüslü sayılırım. birkaç gelinlikçiyi gezdim fikir aldım resimleri gösterdim bu gelinliğin vücuduma uygun olduğunu söylediler. olmaz deseler gerçekten vazgeçerdim sonuçta çok güzel bile olsa insan vücuduna yakışmayacak gelinlikte ısrar etmemeli. inşallah istediğim gibi olur

Bade işçilde de güzel durmuş açıkçası ben çok beğendim. Ben böyle sade modelleri severim. Badenin alelade gelinliği diye bir başlık gördüm şimdi bakınca. kihkih benimkini görseler ne derler acaba. Bildiğin elbiseydi. Eminim sende de güzel durucaktır..

Çok güzelmiş gelinliğin modeli şık ve zarif çok beğendim.

Gelinliğini diktirecek misin yoksa pronovias'ın mağazasından mı alacaksın? Hazır alacaksan fiyatları konusunda bir bilgin var mı? :)

Gelinliğini diktirecek misin yoksa pronovias'ın mağazasından mı alacaksın? Hazır alacaksan fiyatları konusunda bir bilgin var mı? :)

Pronovias gelinlikler 3000'lerden başlar kabarık olmayan fashion serisi ile. Bu etrafta çok paylaşılan gösterişli modelleri 5-6bintllerde, Glamour, Costure, Dreams serileri. Atelier'de gösterişli modeller 20000TLlere ulaşıyor, Elie Saablar da keza 15000-25000TL aralığında seyrediyor. Duvaklar ekstra ücretli, kimi 2000-2500lirayı buluyor. Aglaya yıllardır satılıyor, bazen indirime girip 13000'e verdikleri oluyor ama reyondaki o yıpranmış parçalanmış gelinliği.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Pahalıymış..

Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Pahalıymış..

Pronovias'ın kendi outlerleri var, orada yarı fiyata düşebiliyor ama genelde pek tutulmayan modeller kalıyor.

İkincisi, çok hareketli bir ikinci el piyasası var. 6binlerdeki gelinliklerin çok iyi durumda olanlarını 2500 civarına alabiliyorsunuz. Sahibindende bir çok ilan var. Benim bir tanıdık, 6binlik komple dantel bir gelinliği 850TL'ye almıştı ve iyi durumdaydı. Hafif bir tamirat yaptım, yakasına taş işledim, duvak hazırladım ve birkaç şey derken toplam 1400'e inanılmaz bir gelin olmuş oldu, bu da bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…