Gelinlik Modelleri gelinliğim :)

Yeni evlisin galiba mutlulukler dilerim:) Gelinliğinde çok güzelmiş pastada Ne zaman düğün pastası görsem utanç duyuyorum:26: Biz pasta kesmeyi becerememiştikte iki saatimizi almıştı

çok gzl ve zarif bir gelin olmuşsun mutluluğun daim olsunnn

gelinliğin çok güzel Benim tarzım olan sade ve kabarık gelinliklerden
Etekleri simli tülden galiba değilmi üstüde sıvama taş gibi duruyo sanki :26:
Bi ömür boyu mutluluklar dilerim

Bir ömür mutluluklar dilerim ve çok güzel gelin olmuşsun, maşallah...

Yeni evlisin galiba mutlulukler dilerim:) Gelinliğinde çok güzelmiş pastada Ne zaman düğün pastası görsem utanç duyuyorum:26: Biz pasta kesmeyi becerememiştikte iki saatimizi almıştı

teşekkürler canım ama bizim pasta yapay :)) getirip götürürken zor oluyo dagılıyo diye şimdi böyle yapıyolarmış

gelinliğin çok güzel Benim tarzım olan sade ve kabarık gelinliklerden
Etekleri simli tülden galiba değilmi üstüde sıvama taş gibi duruyo sanki :26:
Bi ömür boyu mutluluklar dilerim

teşekkürlr evet eteği ve duvagında simler vardı üst kısmı gögüs ve bel bölgesi taşlıydı

2 ayrı düğün olmuş sanırım Saç modelleri değişik İkiside çok hoş olmuş gerçekten
BBi şeyi daha merak ettim belindeki taşlar tülün başladığı yerden aşağı doğru iniyomu Yoksa tülün başladığı yerde taş işlemesi yokmu
Bazı modellerde biraz tülede işliyolar sanki devamı gibi hani :26:
İstanbuldamı diktirdiniz buarada?

Allah mesut etsin gelinliginizde çiçeginizde çok hoş

saç modellerinde gelinlikte çok hoşuma gitti gerçekten mutluluklar dilerim :)

yok canım ben istanbulda degilim zaten hazır aldım tülün başladıgı yrden çok az evam ediyo işlemesi açık saçlı halim fotograf çekiminden

Canım çok tatlı oolmuşsun allah utandırmasın bir ömür .gelinlik cuk diye oturmuş üzerinde genelde straplez gelinlik herkese yakışmaz ayrıca saçrengini çok beğendim ayıp olmazsa saç rengini öğrenebilirmiyim

teşekkürler canım yanlış hatırlamıyosam bakır kumraldı saç rengim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…