• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim :)

sewil087

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
471
14
118
$IMG_0121.jpg $IMG_0123.jpg
bu da benim gelinliğim kızlar :10:

Yeni evlisin galiba mutlulukler dilerim:) Gelinliğinde çok güzelmiş pastada:D Ne zaman düğün pastası görsem utanç duyuyorum:26: Biz pasta kesmeyi becerememiştikte iki saatimizi almıştı :52:

çok gzl ve zarif bir gelin olmuşsun mutluluğun daim olsunnn :nazar::nazar::nazar:

gelinliğin çok güzel Benim tarzım olan sade ve kabarık gelinliklerden :16:
Etekleri simli tülden galiba değilmi üstüde sıvama taş gibi duruyo sanki :26:
Bi ömür boyu mutluluklar dilerim

Yeni evlisin galiba mutlulukler dilerim:) Gelinliğinde çok güzelmiş pastada:D Ne zaman düğün pastası görsem utanç duyuyorum:26: Biz pasta kesmeyi becerememiştikte iki saatimizi almıştı :52:

teşekkürler canım ama bizim pasta yapay :)) getirip götürürken zor oluyo dagılıyo diye şimdi böyle yapıyolarmış :9:

gelinliğin çok güzel Benim tarzım olan sade ve kabarık gelinliklerden :16:
Etekleri simli tülden galiba değilmi üstüde sıvama taş gibi duruyo sanki :26:
Bi ömür boyu mutluluklar dilerim

teşekkürlr evet eteği ve duvagında simler vardı üst kısmı gögüs ve bel bölgesi taşlıydı

2 ayrı düğün olmuş sanırım Saç modelleri değişik İkiside çok hoş olmuş gerçekten :16:
BBi şeyi daha merak ettim belindeki taşlar tülün başladığı yerden aşağı doğru iniyomu Yoksa tülün başladığı yerde taş işlemesi yokmu
Bazı modellerde biraz tülede işliyolar sanki devamı gibi hani :26:
İstanbuldamı diktirdiniz buarada?

saç modellerinde gelinlikte çok hoşuma gitti gerçekten mutluluklar dilerim :)

2 ayrı düğün olmuş sanırım Saç modelleri değişik İkiside çok hoş olmuş gerçekten :16:
BBi şeyi daha merak ettim belindeki taşlar tülün başladığı yerden aşağı doğru iniyomu Yoksa tülün başladığı yerde taş işlemesi yokmu
Bazı modellerde biraz tülede işliyolar sanki devamı gibi hani :26:
İstanbuldamı diktirdiniz buarada?

yok canım ben istanbulda degilim zaten hazır aldım tülün başladıgı yrden çok az evam ediyo işlemesi açık saçlı halim fotograf çekiminden :31:

Canım çok tatlı oolmuşsun allah utandırmasın bir ömür .gelinlik cuk diye oturmuş üzerinde genelde straplez gelinlik herkese yakışmaz ayrıca saçrengini çok beğendim ayıp olmazsa saç rengini öğrenebilirmiyim :16:

Canım çok tatlı oolmuşsun allah utandırmasın bir ömür .gelinlik cuk diye oturmuş üzerinde genelde straplez gelinlik herkese yakışmaz ayrıca saçrengini çok beğendim ayıp olmazsa saç rengini öğrenebilirmiyim :16:

teşekkürler canım yanlış hatırlamıyosam bakır kumraldı saç rengim :10:

Back