• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim

eliferman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
222
0
46
İstanbul
Gelinliğimin siparişini verdim arkadaşlar :12:

İki modelin birleşimi olacak.
Nihalin gelinliğini hatırlarsınız bu gelinliğin üst kısmı gibi olacak, içinden dantel çıkacak. Fakat korsenin üzerindeki tül yerine saten kullanılacak yine boyuna dikiş yapılarak üst belirlginleştirilecek, bu üst kısım oldukça sert kalıp gibi içinden dantel çıkacak. Modeldeki gibi sert kısım kalçaya kadar inmeyecek, daha üstte bitecek...

$Nihal1.jpg

$akay.JPG

Gelelim alt kısmına bu resimde görünen gelinliğin eteği kabarıklığında olacak şekilde üstteki sert korseye monte edilecek yine modeldekinin aksine üzerinde tül değil sadece saten olacak...

$thumbnail.jpg

İki gelinliği üst üste giydiğim bir resim var burada çok sağlıklı değil ama görünüşü hakkında biraz fikir verebilir :31:

Henüz dikim aşamasında ortaya nasıl bişey çıkacak hiç bilmiyorum :52:
Benim hayal ettiğim güzel bir gelinlik ama olacak mı hep birlikte göreceğiz :36:
Sizlerde fikir verirseniz çok memnun olurum arkadaşlar :54:

Eklentiler

• $IMG01302-20120314-1737.jpg
    $IMG01302-20120314-1737.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG01305-20120314-1739.jpg
    $IMG01305-20120314-1739.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
kendi tasarımını giyeceksin:) ne güzel!
hayırlı olsun şimdiden, umarım sonucu beğenirsin...
ben de aynı şeyi yapıyorum ama ben dantelli bir model tercih ettim, umarım terzim hayal ettiğim gelinliği diker bana:)

kendi tasarımını giyeceksin:) ne güzel!
hayırlı olsun şimdiden, umarım sonucu beğenirsin...
ben de aynı şeyi yapıyorum ama ben dantelli bir model tercih ettim, umarım terzim hayal ettiğim gelinliği diker bana:)[/QUOTE

Dikim konusunda aslında güveniyorum onlara fakat model nasıl durucak merak içindeyim, hazır bir model mi alsaydım hiç riski olmazdı diye düşünüyorum :26:

ben nedense tamamen satenden oluşan gelinliklerden çok hazzetmiyorum, gelinlikte illa tül olamak zorundaymış gibi geliyor bana...

ama sen beğendiysen sorun yok tabi :16:

Gelinliğimin siparişini verdim arkadaşlar :12:

İki modelin birleşimi olacak.
Nihalin gelinliğini hatırlarsınız bu gelinliğin üst kısmı gibi olacak, içinden dantel çıkacak. Fakat korsenin üzerindeki tül yerine saten kullanılacak yine boyuna dikiş yapılarak üst belirlginleştirilecek, bu üst kısım oldukça sert kalıp gibi içinden dantel çıkacak. Modeldeki gibi sert kısım kalçaya kadar inmeyecek, daha üstte bitecek...

Eki Görüntüle 373328

Eki Görüntüle 373331

Gelelim alt kısmına bu resimde görünen gelinliğin eteği kabarıklığında olacak şekilde üstteki sert korseye monte edilecek yine modeldekinin aksine üzerinde tül değil sadece saten olacak...

Eki Görüntüle 373333

İki gelinliği üst üste giydiğim bir resim var burada çok sağlıklı değil ama görünüşü hakkında biraz fikir verebilir :31:

Henüz dikim aşamasında ortaya nasıl bişey çıkacak hiç bilmiyorum :52:
Benim hayal ettiğim güzel bir gelinlik ama olacak mı hep birlikte göreceğiz :36:
Sizlerde fikir verirseniz çok memnun olurum arkadaşlar :54:

tek kelime ile BAYILDIMM :31::31::31: acaba bitmiş halini de paylaşabilir misiniz?? bir de nasıl bir duvak kullandınız? ben de saten gelinlik seviyorum ve haziranda düğünüm var fikirlere çok ama çok ihtiyacım var :17::17:

Back