gelinliğim yeni sahiplerini bekliyor...

caci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
27
0
Kızlar severek diktirdiğim gelinliğimi satıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa mesaj atabilirler. Aksesuar olarak duvak ve tacı içindedir. Kuru temizleme yapılmış olup elbise poşetinde yeni sahiplerini beklemektedir. Fiyatı 750 TL

$_MG_3621 (3).jpg $_MG_3303 (6).jpg Eki Görüntüle 764224 [/ATTACH]

Eklentiler

• $_MG_3589 (5).jpg
    $_MG_3589 (5).jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 142
  • $_MG_3608 (4).jpg
    $_MG_3608 (4).jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 672
Son düzenleme:
İstanbul kadıköyde ikamet ediyorum. Gelinliğin arkası ipli olduğu için 38-44 bedene uyarlanabilecek durumdadır.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim:)

gelinliğimi acilen satmak istiyorum ...ilgilenen arkadaşlar için fiyatı : 700 tl olup , arkası ipli olduğu için her bedene uygundur.
Kuru temizlemesi yapılmıştır. Teşekkürler.

gelinliğimi acilen satmak istiyorum ...ilgilenen arkadaşlar için fiyatı : 700 tl olup , arkası ipli olduğu için her bedene uygundur.
Kuru temizlemesi yapılmıştır. Teşekkürler.

Merhaba FatmaMurat özelden yazamıyorum cevap buradan yazıyım dedim.
Öncelikle gelinliğimle ilgilendiğin ve beğendiğin için teşekkür ederim. Boyum 168 , gelinliği giydiğim kilo ise 73 idi. Arkası ipli olduğu için 38-44 bedene kadar ayarlanabilen bir gelinlik. Giydikten sonra hemen kuru temizle yaptırıp kaldırdım, herhangi bir tadilata ihtiyacı yok şuan. tekrar görüşmek dileğiyle.

Merhaba FatmaMurat özelden yazamıyorum cevap buradan yazıyım dedim.
Öncelikle gelinliğimle ilgilendiğin ve beğendiğin için teşekkür ederim. Boyum 168 , gelinliği giydiğim kilo ise 73 idi. Arkası ipli olduğu için 38-44 bedene kadar ayarlanabilen bir gelinlik. Giydikten sonra hemen kuru temizle yaptırıp kaldırdım, herhangi bir tadilata ihtiyacı yok şuan. tekrar görüşmek dileğiyle.

canım geç cevap verdiğin için gelinliğimi ayarladım çok teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda yeni sahibini bulur bu güzel gelinlik :KK16:

güncel fiyat 400 tl kuru temizlemesi yapılmıştır.ilgilenenlere yardımcı olunur.

X