Gelinlik Modelleri Gelinliğim sizce nasıl? Çok kararsız kaldım:s

Icap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
115
99
33
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda fotoğraflarını eklediğim gelinliği a...y gelinlikten çok uygun bir fiyata aldım. Kampanya olduğu ve böyle kaliteli bir kumaş kullanılan gelinliği o fiyata almamın mümkün olmayacağını düşünerek gelinliği satın aldım. Ancak daha öncesinde hiç gezmedim. Sadece bir kaç mağazaya gittim. Ancak böyle elbise alır gibi gelinlik aldığım için tereddütte kaldım açıkçası. Burada görüyorum ki çoğu insan gelinliği için hummalı bir çalışmaya giriyor:) Benim de aklım karıştı.

Etrafımdakiler gelinliği beğendiklerini ve bana yakıştıklarını söylüyorlar. Ancak ben tarafsız gözle bakan sizlerden yorum bekliyorum. Gelinlik normalde straplez ancak nişanlım kıskanç olduğu için askı eklemesi yapıldı. Aslında böylesi daha güzel oldu. İçerisindeki dantellerden askı yapıldı ancak askıların henüz işlemesi yapılmadı. Fotoğraflar ilk provaya ait. Aklımda prenses almak yoktu. Uzun kuyruklu fazla kabarık olmayan bir model düşünüyordum. Ama gel gör ki şartlar beni buna itti:)Eki Görüntüle 1213561 Eki Görüntüle 1213560 Eki Görüntüle 1213566 Eki Görüntüle 1213561 Eki Görüntüle 1213560 Eki Görüntüle 1213566

Yardımlarınızı ve yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.:)

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

gelinliğin çok şık.üzerinede çok iyi oturmuş.
düğününde çok eğlen :) mutluluklar...

gelinliğin çok şık.üzerinede çok iyi oturmuş.
düğününde çok eğlen :) mutluluklar...

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim içim rahat edemedi bir türlü. Sürekli aklıma gelip duruyor. Sanki o kadar da güzel değilmiş gibi geliyor

ben de çok beğendim güle güle giy fiyatını söylemende bir sakınca var mı gerçekten çok meral ettim :26:

gelinliğin ne kadar sorunsuz olursa evliliğin de o kadar sorunsuz olur der bir gelinlikçi atasözü güle güle giy ne güzel sorun yaşamadan beğenip alabilmişsin sen düğününde eğlenmene bak mutluluklar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir terzi kizi olarak konusuyorum :)) gelinligin arka kismini pek begenmedim o capraz ipler fazla goz aliyo yada iyi yerlestirilmemis gibi geldi bana yada gizli fermuar olsa butun olarak dursaydi arkasi daha guzel olurdu :)
Hayirli olsun :)

Gayet güzel. Yakışmış da. Çok düşünüp kafanı karıştırma. Ben de 3. Denememde gelinliğimi almıştım. :) hazırlıklar düğün günü vs vs vs ne kadar sorunsuz geçerse o kadar mutlu oluyorsun gelinlik filan bahane :) o mutlulukla gözün çok görmüyor açıkçası. Sadece gelinlikte değil saç makyaj vs onlarda da çok kafanı yorma rahat ol. O zaman her şey cok güzel geçiyor :)

Gelinlik 1300 tl askılar da 150 tl. Gelinliğin normal fiyatı çok daha yüksek. Özel depo günleri yapıyorlarmış yılın belli zamanlarında. Ben de bunu gelinlik bakmaya gideceğim günün gecesinde tesadüfen öğrendim. Allah gerçekten evlenene yardım ediyor. Aklımdan bin bir türlü bir şey geçiyor Ikinci bir gelinlik almayı bile düşünmedim değil

Güle güle giy. Gelinligini beğendim insallah cok mutlu olursun ama ben rengini begenmedim sadece. Kendi gelinligim kar beyazdi ve cok guzeldi. Ben bembeyaz seviyorum. Sanki bir kiza bembeyaz daha cok yakisiyor ama yine de siz bilirsiniz almissiniz sonuçta. Mutlulukla giyersiniz insallah ;-)

çok güzel canım uzuuuun bi duvakla taşlı bi taçla tam bir prenses olursun inşallah mutluluklar dilerim bir ömür boyu

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Rengi fotoğrafta daha koyu çıkmış ama normalde kırık beyaz. İçim biraz daha rahatladı:)

Bence güle güle giyin aynı barbi bebek gibi zarif ve narin olmuşsun anlamadığım bu gelinlik parası neden senin cebinden çıkıyor herşeyide üstlenme , bak yoksa kıymetin bilinmez erkek kısmına para harcatmayı öğret yoksa elektrik,kira sen ödersin kenara para koyamazsın

İltifatınız için teşekkür ederim:) Ama gelinliğin parası benden çıkmadı:) Ya da şöylesi daha doğru ortak bir bütçemiz var oradan harcamalarımızı yaptık:) Haklısınız harcamayı bilmeleri lazım, herkes elini taşın altına koymayı bilmeli. Çok şükür o konuda bir problem yaşamadık.

Çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Ben de gelinliğime ısındım sayenizde

çok çok begendım ama askılı olsun askılı daha hoş durmus.. mutlulklar

bence size cok yakışmış üstünüze kusursuz oturmuş.eger fikrimi sorarsanız arka kısmında biraz daha sadelestirme yaptırabilirsiniz askılarınız çok hoş ama arkadan askı işleme bide o sırt kapatmayı saglayan ipler biraz göz tırmalayablir gibi geldi.ama onun dışında çok hoş gözüküyosunuz güle güle kullanın mutlulukla

Öncelikle ayrıntılı yorumunuz ve iltifatınız için çok teşekkür ederim:) Siz yazınca fark ettim, gerçekten gelinliğin arkası fotoğrafta çok karmaşık duruyor. Çünkü iplerini dengesiz bağlamışlar orası kargacık burgacık olmuş. Her halde ilk prova olduğu için de oradaki arkadaş çok özenmeden bağlamış. Gelinliği teslim almaya gittiğimde de yine fotoğraf çektirdim. Bağlamadan kaynaklanıyormuş sanırım zira arada baya bir fark var. O fotoğrafı gören arkadaşlarım arkasını çok beğendiklerini söylediler:) Yine ilk fotoğraf provada çekildiği için askının fazlalıkları vs. hiç ayarlanmadı sadece askılar iğneyle tutturuldu. Ondan size öyle gelmiş olabilir.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…