How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim pahalı mı ?

Bence kiralama için aşırı pahalı... Ben miss defneye gitmiştim bir tane beğenmiştim sadece gelinlik fiyatı 3500 liraydı bundan 2 sene önce. Duvak- çiçek -taç derken bize4000-4500 e gelecekti muhtemelen. Oradan çıktık hemen karşısında bulunduğum ilde isim yapmış yerel işletmeye girdik. İnan Miss defnedekinden daha çok içime sinen işte tamda bu dediğim gelinliği pazarlıkla 2000 liradan 1250 ye indirdik ;) Kiralama için bence çok ama çok abartı bir fiyat. İstanbul için uygun diyenler olmuş ama bence çevrenizde yakın iller var oralarada gidip bir bakın derim. Ne gerek var ki aynısını daha uyguna yaptırabilecekken o kadar para yatırmaya?

Canım yani beğendiğin modele göre değişir. Sen şimdi sırf tül olan, hiçbir emek istemeyen, giy altına tarlatanı olsun sana gelinlik, öylelerine bakarsan 1500e de bulursun.
Ben de kiralık için diktiriyorum 3000 liraya zor anlaştık yani inmiyorlar. Ve bir çok yere girdim, en az 5 yerde gelinlik modeli denedim ve ortalama fiyat bu. En düşük fiyatı veren yer 2700 dedi.

Back