• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl kızlar

Çok süslü ama çok kabarık değil..Kabarık olmaması da dengelemiş bence..
Ben beğendim, gayet hoş..Güle güle giy, allah mesut etsin arkadaşım :71:

Arkadan görüntüsü çok güzel eteğinin önünü sevmedim, biraz kalabalık göründü gözüme

bu modeller çok ağır geliyo bana hatta bende gelinlik denediğimde annem ısrar etti böyle gümüş renkli taşlı bi gelinlik giy diye istemeye istemeye giymiştim ama çok güzel olmuştu. yani böyle gelinlikler üzerine giyildiğinde çok hoş durabiliyor seninkide öyle olmuş canım. çok kalabalık değil ama gösterişli, şık bi gelinlik. güle güle giy canım:nazar:

çok güzel gelinliğin. ama heralde kilo verdin beldeki potluğu aldırabilirsin. o en kolayı. tebrikler

teşekkürler canım. tabi sizlerden böyle güzel yorumlar laınca daha çok beğeniyorum:)
zayıflıktan değil. biraz kilolu olduğum için gelinlik dar geldi. bu teşhir. tam kapanmadığı içinde geniş gibi duruyor.ama üzerime göre dikilecek aynısı

Gelinliğin önünden çok arka kısmını beğendim ben..
üstteki potluk halledildiğinde bence gayet hoş olucak..
Güle güle giymek nasip olur inşallah

Gelinliğin önünden çok arka kısmını beğendim ben..
üstteki potluk halledildiğinde bence gayet hoş olucak..
Güle güle giymek nasip olur inşallah
teşekkür ederim.
evet o potluk halledilecek.inş o resimleride eklerim.
Allahım mutlulukla giymemi nasip eder inş.

hafta sonu gelinlik provam var. nasıl bir duvak tercih etmeliyim uzun mu kısamı. düz bişeymi olmalı. hafta sonu görüp deneyio kararımı vermem gerek. ayrıca saç için taç mı yoksa toka türü bişeymi daha ii olur. fikri olan varmı

Back