çookkk teşekkür ederimmm ya çok mutlu oldum boyum 1.67 nisan 30 da düğünüm var ve çok heyecalıyımmm 5 dakikada bir gelinliğime bakıyorumm :))) ilk aldığım gün aceleyle hemen ekledim resmlerini..
duvağım kadlı bir tek onu bakıcam bu hafta dualarınızı esirgemeyin ne olurrr
Valla ben de daha taze nişanlıyım:)) ama düğüne aylar mı var yıllar mı var bılmıyorum :)
Tarzınızı çok beğendim cidden..Heyecanlıyım dıyorsunuz ya , ben sizin gelınlık fotonuzda bile kalbımın atışlarını hssettım :)) bı de sizin heyecanı düşünemıyorum.. Beyazın rengi gibi saf,masum ve güzel bir ömür dilerim .....Darısı da bizlere inşallah :)
çok güzel sağlıkla kullan inşallah
aldım canım kapalı aldım zeri taşlı benim ayaklarım ince olduğu için açıkta kayabilirdi :) bide gelinliğim üzerinde inciler var o yüzden inci takı istiyorummmmm bakalım nasıl olcak
[COLOR="indigo"]canım özel msj atamıyorum sayım müsaade etmiyor şuan Allah razı olsun duaların içinnn :) [/COLOR]
Allah razı olsunnn aminnn :))) çok sevindim nişanlılıkta çok güzel uzun uzun yaşarsınız güzelliklerini :)))
Rabbim size çok daha güzellerini nasip etsin inşallah :))) avatarınızdaki eğer sizseniz çok zarif ve güzelsiniz gelin olarak düşününce muhteşem olacağınıza eminimm :)))
foto koysana canım çok merak ettim bayağa topklumu nişanlınla boylarınızda sorun olmaz sanırım topuklu ben sırf buyüzden 165 lik boyumla topuklu giymeye çekiniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?