Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl kızlar (:

Ben çok beğendim sanada çok yakışmış. Bir ömür boyu mutluluklar :)

muhteşem çok beğendim canım sanada harika yakışmış nişanlısın sanırım düğün ne zaman canım ve de merak ettim boyun kaç tatlım

çookkk teşekkür ederimmm ya çok mutlu oldum boyum 1.67 nisan 30 da düğünüm var ve çok heyecalıyımmm 5 dakikada bir gelinliğime bakıyorumm :))) ilk aldığım gün aceleyle hemen ekledim resmlerini..
duvağım kadlı bir tek onu bakıcam bu hafta dualarınızı esirgemeyin ne olurrr

canım yaaa ben dua ederim sana
inşallah herşeyin engüzeli senin olur gelinliğin zaten allahın bir lutfu
bugünlere gelmekte en güzel şekilde bu heyecanlı günlerin tamamlanır inşallah
düğün gününe kadar giyer çıkarırsın şimdi ne güzel
darısı başıma inşallah
topuklu ayakkabını falan aldınmı canım

aldım canım kapalı aldım zeri taşlı benim ayaklarım ince olduğu için açıkta kayabilirdi :) bide gelinliğim üzerinde inciler var o yüzden inci takı istiyorummmmm bakalım nasıl olcak

[COLOR="indigo"]canım özel msj atamıyorum sayım müsaade etmiyor şuan Allah razı olsun duaların içinnn :) [/COLOR]

çok teşekkür ederim sanada gecekirpik :))) yazarken bile heycanlıyım kelimler yanlış oluyor :))) dilerim herşey güzel olur gelinliğimle daha güzel fotolar çektrp koyucam Rabbim sizlere çok ama çok daha güzellerini nasip etsinnn

Valla ben de daha taze nişanlıyım:)) ama düğüne aylar mı var yıllar mı var bılmıyorum :)
Tarzınızı çok beğendim cidden..Heyecanlıyım dıyorsunuz ya , ben sizin gelınlık fotonuzda bile kalbımın atışlarını hssettım :)) bı de sizin heyecanı düşünemıyorum.. Beyazın rengi gibi saf,masum ve güzel bir ömür dilerim .....Darısı da bizlere inşallah :)

Allah razı olsunnn aminnn :))) çok sevindim nişanlılıkta çok güzel uzun uzun yaşarsınız güzelliklerini :)))
Rabbim size çok daha güzellerini nasip etsin inşallah :))) avatarınızdaki eğer sizseniz çok zarif ve güzelsiniz gelin olarak düşününce muhteşem olacağınıza eminimm :)))

aldım canım kapalı aldım zeri taşlı benim ayaklarım ince olduğu için açıkta kayabilirdi :) bide gelinliğim üzerinde inciler var o yüzden inci takı istiyorummmmm bakalım nasıl olcak

foto koysana canım çok merak ettim bayağa topklumu nişanlınla boylarınızda sorun olmaz sanırım topuklu ben sırf buyüzden 165 lik boyumla topuklu giymeye çekiniyom
[COLOR="indigo"]canım özel msj atamıyorum sayım müsaade etmiyor şuan Allah razı olsun duaların içinnn :) [/COLOR]

sayını yükselt canım forumda dolaş biraz

cok tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın..ıltıfatınız ıcın de ayrı tesekkur ederım..bakan gözlerinizin güzelliği..boy olmayınca topuklularla ve süslü püslü olmakla kapatıyoruz açığımızı:)) heppp mutlu olalım ınsallahhhh

foto koysana canım çok merak ettim bayağa topklumu nişanlınla boylarınızda sorun olmaz sanırım topuklu ben sırf buyüzden 165 lik boyumla topuklu giymeye çekiniyom

canım ayakkabılarım teyzemde gelir gelmez atarım resmini topuklu baya nişanlım 1.85 canımmm :))))

msjlarımı çoğaltıyorummmm :)))

Dilerim senin içind herşey süper olurrrr

Gelinliğin çok güzel üstüne de tam oturmuş güller felan çok hoş. Duvağını uzun yapmalısın gelinliğin arkasında fazla özellik olmadığı için kapanmasında bir sakınca yok . İnşallah herşey istediğin gibi olur Allah tamamına erdirsin Çok mutlu olmanı diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…