Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çookkk teşekkür ederimmm ya çok mutlu oldum boyum 1.67 nisan 30 da düğünüm var ve çok heyecalıyımmm 5 dakikada bir gelinliğime bakıyorumm :))) ilk aldığım gün aceleyle hemen ekledim resmlerini..
duvağım kadlı bir tek onu bakıcam bu hafta dualarınızı esirgemeyin ne olurrr
Valla ben de daha taze nişanlıyım:)) ama düğüne aylar mı var yıllar mı var bılmıyorum :)
Tarzınızı çok beğendim cidden..Heyecanlıyım dıyorsunuz ya , ben sizin gelınlık fotonuzda bile kalbımın atışlarını hssettım :)) bı de sizin heyecanı düşünemıyorum.. Beyazın rengi gibi saf,masum ve güzel bir ömür dilerim .....Darısı da bizlere inşallah :)
çok güzel sağlıkla kullan inşallah
aldım canım kapalı aldım zeri taşlı benim ayaklarım ince olduğu için açıkta kayabilirdi :) bide gelinliğim üzerinde inciler var o yüzden inci takı istiyorummmmm bakalım nasıl olcak
[COLOR="indigo"]canım özel msj atamıyorum sayım müsaade etmiyor şuan Allah razı olsun duaların içinnn :) [/COLOR]
Allah razı olsunnn aminnn :))) çok sevindim nişanlılıkta çok güzel uzun uzun yaşarsınız güzelliklerini :)))
Rabbim size çok daha güzellerini nasip etsin inşallah :))) avatarınızdaki eğer sizseniz çok zarif ve güzelsiniz gelin olarak düşününce muhteşem olacağınıza eminimm :)))
foto koysana canım çok merak ettim bayağa topklumu nişanlınla boylarınızda sorun olmaz sanırım topuklu ben sırf buyüzden 165 lik boyumla topuklu giymeye çekiniyom