• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl kızlar (:

buda arka kısmı (:

Eklentiler

• $SAM_3048.jpg
    $SAM_3048.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 77
keske altı duz gıtseydı usttekı kumas gıbı ama sana yakısmıs canım mutluluklar:16:

saol canım gelinliğim sence resimde hangi renk gözüküyor. bide uzun duvak mı kullanım kısa duvak mı ? (:

uzun duvak hastasıyım ben canım.kesinlikle uzun duvak diyorum.duvağın uçları gelinliğinin eteği gibi olsun.geçen gün vitrinde buna benzeyen bi gelinlik görmüştüm çok hoşuma gitmişti.ama benim gördüğüm gelinliğin eteği uzuyodu arkadan.baya bi uzundu hatta o da çok hoşuma gitmişti cnm.

ben begenmedim canim, alt tarafi hic hos degil.. Cok kalabalk arka kismida oyle
biraz daha sade olabilirdi.. Mutluluklar cnm hersey gonlunce olsun

Gelinliğin üst kısmı düz olsa daha güzel olur.Model daha uzun ve zayıf bayanlar için .Straplez kesim ama çok yukarıda duruyor. Biraz aşağıya al. Sanki gögüslerini saklamak ister gibi. BUda mıdele yakışmıyor.

Alah mutlu etsin.Ömür boyu mutlu yaşa inşallah.

ben ikili duvak yaptırdım iyiki öyle yaptırmışım okadar çok basıldıki duvağıma kafam sürekli gerideydi bir ara bir süre sonra uzun duvağımı çıkarttım ve kısa duvağımı taktım süper rahatladım:64:

Back