teşekkür ederimben çok beğendim genelde gerdan beğenilmemiş ama bende en çok orayı beğendim, zevk meselesi işte... hayırlı uğurlu olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimben çok beğendim genelde gerdan beğenilmemiş ama bende en çok orayı beğendim, zevk meselesi işte... hayırlı uğurlu olsun...
çok teşekkür ederim gerçekten beğenmenize sevindim. yorumlarınız beni çok mutlu etti.canım bende özellkikle boyun kısmını çok sevdim,eminim çok yakışcakstraplez bende tercih etmezdim böyle modeller daha çok dikkatimi çekiyor..sevdim gelinliğni...mutluluklar
teşekkür ederim foto çekince paylaşırım canım. boyum 1.65 ama topukluyla falan idare edicem bakalım.Çook güzel canımm sıradan değil..
Farklı ve zevkli bir model üzerinde nasıl duracak aceba..? provalarda bir foto
çekte görelim..
Uzun boyunluysan bu model çok yakışır sana... Şimdiden mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin...:79:
evet canım aynen göğüsleri aşağıdan kaldırmak gerekiyor dik dursun diye o zaman da yukarıdan taşıyor. rahat edemem ben öyle. beğenmene sevindim.çook beğendim canım... ben de bu tarz yakaları seviyorum göğüsler bomba olunca straplez ya da ince askılı gitmiyo diye düşünüyorum... mutluluklar dilerim...
çook teşekkür ederim canım..değişik ve güzel bir model ben de beğendim güle güle giymen dileğiyle...
önerilerini uygulayacağım canım. ben de sade bir topuz kenarı güphürlü bir duvak düşünüyorum zaten. çok teşekkür ederim. takı olarak inci küpe düşünüyorum.ben gerdanini cok begendim
duvagin kenarlarida güphürden olursa bide sade düz topuz ve bir tac
cooook muhtesem
takilarinida cok sade al bence,
ayyy bidaha evlenesim geldi
çok teşekkür ederim damat görmedi henüz inşallah o da beğenir.Bence oldukça zarif gelinliğiniz.. Yazdığınız kombinle daha da güzel olacaktır.. Mutluluklar diliyorum..
Hep straplez modeller moda olmaya başladı.. Bu şekilde gelinlik giyenler gücenmesin bana ama gelinlikte straplez beğenmiyorum ben.
Abiye havası katıyor sanki..
çok teşekkür ederim..kesinlikle çok zarif ..şimdiden mutluluklar canım benımm