• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl arkadaşlar

delfin

livamoda.blogcu.com
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
643
1
96
Sivas
$Fotoğraf-0026.jpg $Fotoğraf-0027.jpg gelinliğim hakkında fikirlerinizi bekliyorum kıslarr

ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ DERLER CANIM AMA DAHA İDDİALI Bİ MODEL OLABİLİRDİ
ASLINDA GELİNLİK GENEL OLARAK BAKILDIĞINDA GÜZEL AMA BOYUN KISMI KAPALI OLMASA
DAHA ŞIK OLABİLİR

ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR

:nazar:

Ben gerdan bölümünü beğenmedim açıkcası
Straples olsa daha güzel olur bence

ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ DERLER CANIM AMA DAHA İDDİALI Bİ MODEL OLABİLİRDİ
ASLINDA GELİNLİK GENEL OLARAK BAKILDIĞINDA GÜZEL AMA BOYUN KISMI KAPALI OLMASA
DAHA ŞIK OLABİLİR

ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR

:nazar:
teşekkürler.. ben gerçekten beğenerek karar verdim.

bence çok güzel bu gelinliği giyeceksen kesinlikle saçların açık renk olmalı ozaman çok güzel yakışır bide minik sallantılı beyaz altından inci küpe süper olur bence zevkler ve renkler tartışılmaz güle güle giy diyorum

bence güzel canım :16: tabi bi de üzerinde görmek lazım:31:
bazen çok güzel olan kıyafet vrs üzerimde güzel durmuyor biliyor,y da normalde beğenmediğimiz bir kıyafeti vrs.,ama giydiğimiz zaman ,beğenebiliyoruz..umarım tam istediğin gb olur:69:

bence çok güzel bu gelinliği giyeceksen kesinlikle saçların açık renk olmalı ozaman çok güzel yakışır bide minik sallantılı beyaz altından inci küpe süper olur bence zevkler ve renkler tartışılmaz güle güle giy diyorum
teşekkür ederim..

bence güzel canım :16: tabi bi de üzerinde görmek lazım:31:
bazen çok güzel olan kıyafet vrs üzerimde güzel durmuyor biliyor,y da normalde beğenmediğimiz bir kıyafeti vrs.,ama giydiğimiz zaman ,beğenebiliyoruz..umarım tam istediğin gb olur:69:
üzerimde duruşunu çok beğendim ben. bu tarz düşünmüyordum canım aslında ama giyince çok hoşuma gitti. teşekkür ederim..

etek kısmı hoş, üst kısmı benim tercih etmeyeceğim bir model ama senin içine sindiyse sorun yok:)

ben çok beğendim genelde gerdan beğenilmemiş ama bende en çok orayı beğendim, zevk meselesi işte... hayırlı uğurlu olsun... :nazar:

canım bende özellkikle boyun kısmını çok sevdim,eminim çok yakışcak:16:straplez bende tercih etmezdim böyle modeller daha çok dikkatimi çekiyor..sevdim gelinliğni...mutluluklar

Back