Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük göğüs problemim var kızlar straples hiç hoş durmadı.Ben gerdan bölümünü beğenmedim açıkcası
Straples olsa daha güzel olur bence
teşekkürler.. ben gerçekten beğenerek karar verdim.ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ DERLER CANIM AMA DAHA İDDİALI Bİ MODEL OLABİLİRDİ
ASLINDA GELİNLİK GENEL OLARAK BAKILDIĞINDA GÜZEL AMA BOYUN KISMI KAPALI OLMASA
DAHA ŞIK OLABİLİR
ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR
büyük göğüs problemim var kızlar straples hiç hoş durmadı.
teşekkür ederim..bence çok güzel bu gelinliği giyeceksen kesinlikle saçların açık renk olmalı ozaman çok güzel yakışır bide minik sallantılı beyaz altından inci küpe süper olur bence zevkler ve renkler tartışılmaz güle güle giy diyorum
üzerimde duruşunu çok beğendim ben. bu tarz düşünmüyordum canım aslında ama giyince çok hoşuma gitti. teşekkür ederim..bence güzel canım tabi bi de üzerinde görmek lazım
bazen çok güzel olan kıyafet vrs üzerimde güzel durmuyor biliyor,y da normalde beğenmediğimiz bir kıyafeti vrs.,ama giydiğimiz zaman ,beğenebiliyoruz..umarım tam istediğin gb olur
teşekkürler.. ben gerçekten beğenerek karar verdim.
üzerimde duruşunu çok beğendim ben. bu tarz düşünmüyordum canım aslında ama giyince çok hoşuma gitti. teşekkür ederim..