Gelinlik Modelleri gelinliğim konusunda yardım

tüller güzel durmuyor çünkü kuyruğun üstüne aşağı aşağı şeklinde mendil gibi sıralamışlar ama modelde öyle değil yanlara bakıyor yanlardan sarkıyor birde modelde o tüller daha ince bir tül uçuş uçuş ama bunda sert bir tül bencede iptal ettirmelisin yada daha düzgün yapsınlar birde senin modelinde tüller kalça altından başlıyor asıl modelde ise kuyruk itibariyle kesinlikle yanlış yapmışlar

Olayı tam olarak özetlemişsin canım.

ben hala başarısız durmasının eklenen tüllerin niteliğinden değil, gelinliğin altında tül olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. dikkat ederseniz, pronovias gelinliğin ana kumaşı tül. onun üstüne dantel koyulmuş ama tül ağırlıkta. bu durumda o köşelerden çıkan tüller, modelin devamı gibi duruyor, bütünlük içinde modelle.

ama sizin modelinizde başka hiç tül olmadığı için sonradan eklenme olduğu çok belli. bence tülleri uzatsalar, daha yumuşak kullansalar da pronoviastaki görüntüyü vermez.

içinize böyle sinmeyecekse tamamen çıkarttırın bence tülleri. öyle bütünde çok daha güzel olur. kuyruğunuza da sarkacak upuzun bir duvak kullanırsınız, ohh şahane :D

ben hala başarısız durmasının eklenen tüllerin niteliğinden değil, gelinliğin altında tül olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. dikkat ederseniz, pronovias gelinliğin ana kumaşı tül. onun üstüne dantel koyulmuş ama tül ağırlıkta. bu durumda o köşelerden çıkan tüller, modelin devamı gibi duruyor, bütünlük içinde modelle.

ama sizin modelinizde başka hiç tül olmadığı için sonradan eklenme olduğu çok belli. bence tülleri uzatsalar, daha yumuşak kullansalar da pronoviastaki görüntüyü vermez.

içinize böyle sinmeyecekse tamamen çıkarttırın bence tülleri. öyle bütünde çok daha güzel olur. kuyruğunuza da sarkacak upuzun bir duvak kullanırsınız, ohh şahane :D

arkadaşla aynı düşüncedeyim canım ama herhalukarda çok yakışmış gelinlik ben çok beyendim

gelinliğinin üst arka kısmı gayet hoş görünüyor dantel detayına bayılırım zaten.
fakat alt tarafa bakınca o tüller hiç yakışmamış gelinliği basit göstermiş bence.Pronovias modelinde o tüller daha kuyruk kısmından başlarken sizinki üstte kalmış. Birde pronovias modelinin alt kısmıda dantel ama sizinki dantel görünümlü bir kumaş olduğundan hoş olmamış.

mutluluklar dilerim :71:

eteğin alt kısmındaki tüller hiç olmamış onlardan bir an önce kurtul bence, gelinliğin modeli güzele benziyor

asıl modelde o tüllerle ana kumaş bir bütün,sana diktiklerinde ise gelinlik dikilmiş,sonra kaba tüllerden kıvrımlar yapılıp üzerine eklenmiş.kesinlikle bir bütünleşme olmamış.ya bu gelinliği kabul etme ya da tülleri söktürüp öyle giy derim cnm ,çünkü tülsüz hali daha gzl görünüyor.ama gelinlikçiye de kızmalısın çünkü beceremeyeceği şeylere evet dememesi gerekiyor,yani gözü mü yok nasıl onu isteyip bunu yapar çok sinirleniyorum

bir de bir arkadaş demiş çok doğru söylemiş,diğer gelinlik bütünleşmiş çünkü dantelden ama senin gelinliğin dantel değil dantelli bir kumaştan,o efil efilliği sağlamak da zor bu kumaşla ama o tüller olmadan da gelnlk çok gzl

Son düzenleme:

ben de minenes gibi düşünüyorum. kumaş resimdekinden çokk farklı olduğu için aynı havayı vermez. bence de çıkarrtırsanız daha hoş olur. sırt kısmı çok zariff

Back