Gelinlik Modelleri gelinliğim konusunda yardım

canım gelinliğin çok hoş ama sanki o tüller olmasa daha hoş olaacakmış
hiç yapamamışlar bence
bir çare bulsunlar bu işe
ama kuyruğun çok hoş bence o tüller olmadan daha da hoş duracak...

ilk resimdeki gibi konmamış sanki senin gelinliğindeki tüller otriş gibi duruyo yoksa banamı öle geldi bilmiyorum.biraz kısa kısa yapılmış sanırım ama üst kısım çok hoş güle güle giy mutluluklar

orijinal bir gelinlik olmuş. bence tülleri yapmışlar. sorun yok yani. sizin kullanmak istediğiniz malzemeyle ancak bu kadar olur zaten, pronoviasın kullandığı kumaşlarla bizimkiler bir olmuyor zaten. o kumaşla da dikilir ama yine pronovias fiyatına gelir

gelinliğinin üst kısmı güzel duruyor. çok orijinal bir model olmuş. yalnız bence keşke dantel altında saten değil de tül kullansaydınız. pronovias olanında öyle ve daha uyumlu bir görüntü olmuş.

güle güle giyinin, küçük farklılıkları aklınıza takmayın. güzel olacaksınız maşallah. :D

Son düzenleme:
bencede tülleri hiç beceremişler ayrıca onların yaptığı tüller gelinliğini çok basitleştirmiş tüller olmadan daha şık.... şimdiden hayırlı olsun

valla canim seni üzmek istemem ama
o tüller gelinligin tüm cazibesini almis götürmüs :S
modele hic benzetememisler, cok basit durmus
ama üst kisma ve diger detaylara bayildim

cevap veren herkese öncelikle çok teşekkürler.kızlar hepinize katılıyorum hiç yapamamışlar.yarın bakacağım eğer düzeltemediyseler tamamen iptal ettireceğim o tülleri.

kollarina ve sirt dekoltene bayildim sahane gorunuyo, ama kizlara katiliyorum o tuller gelinligin asaletini bozmus sanki... bu arada bu resimdeki sensin sanirim gelinlik uzerine cokkk yakismis, umarim bende senin gibi ustume oturan bi gelinlik giyerim:61:

tüller güzel durmuyor çünkü kuyruğun üstüne aşağı aşağı şeklinde mendil gibi sıralamışlar ama modelde öyle değil yanlara bakıyor yanlardan sarkıyor birde modelde o tüller daha ince bir tül uçuş uçuş ama bunda sert bir tül bencede iptal ettirmelisin yada daha düzgün yapsınlar birde senin modelinde tüller kalça altından başlıyor asıl modelde ise kuyruk itibariyle kesinlikle yanlış yapmışlar

Son düzenleme:
bence eteğindeki tüller hoş olmamış. onun haricinde süper... harika bir gelin olucaksınız ben eminim:49::nazar:

fotograftaki gelinligin kuyrugunun tulleri uzun kotu durmuyor ama sizinkini kisa yapmislar sanki arkada tuyler varmis gibi duruyor..hos olmamis..tulsuz bile cok daha hos olabilirdi.ust kismina gelince cok begendim..saclarinin rengini de..
mutluluklar dilerimm:71:

kızlar tamamen bemim fikrimdesiniz.Eğer modeldekinin aynısını yapamazlarsa iptal ettireceğim o tülleri.yani ikisinin arasında o kadar çok fark var ki bunu nasıl anlamamışlar hayret.

kollarina ve sirt dekoltene bayildim sahane gorunuyo, ama kizlara katiliyorum o tuller gelinligin asaletini bozmus sanki... bu arada bu resimdeki sensin sanirim gelinlik uzerine cokkk yakismis, umarim bende senin gibi ustume oturan bi gelinlik giyerim:61:

evet canım fotodaki benim.daha iyileri senin olsun:86::86:

Back