• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim kınalığım ve bindallım :)

pembems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
304
19
118
Ankara
$Kopyasý DSCF1819.jpg

$Kopyasý DSCF1821.jpg

$bindallý.jpg

bindallı saten kına için degilmidir? bindallıgım kınalıgım gelinligim yazmışsında anlamadım neyse. mavi renkde olan çok hoşşş bayıldım. gelinlignde süpermiş güle güle giy RABBİM utandırmasın.

ilk yorumumu yapıorummm hayırlı olsun tatlım öncelikkle gelinligine bayıldımmm ugur getirsin dilerim :nazar::nazar::nazar:

bindallı saten kına için degilmidir? bindallıgım kınalıgım gelinligim yazmışsında anlamadım neyse. mavi renkde olan çok hoşşş bayıldım. gelinlignde süpermiş güle güle giy RABBİM utandırmasın.
kına gecesi boyunca giyeceği elbise o sanırım mavili olan cnmm

Güle güle giy canım özellikle gelinliğin çok hoş:16:
Ben de bu şekilde kına abiyesi ayrı bindallı ayrı alıcam inşallah :52:

Mutluluklarrr:46:

teşekkür ederim kızlar begendiginiz için inş bir bütün olarak o günde güzel olur hayırlı olur..ayrıca kına boyunca o mavi olanı giyicem kına yakılırken bindallıyı inş

gülegüle giy..fakat gelinliğin hem göğsünde hem alt kısmındaki taşlı hareket biraz fazla gibi geldi
biri biraz daha hafif olsa, iyi olurmuş:31:

mutluluklar

o taşlar olmazsa çok basit olur sanki canım..Allah herkezi mutlu etsin kimsenin yuvasını bozmasın inş

canım hepsi harika güle güle giy :) bindallıyı nerden ve kaça aldığını sorablr mym merak ettm de ;)

ben Karabükteyim canım hepsi içinde ayrıca 2 günde türbanım yapılacak o şekilde fiyat anlaştık yani tam fiyatını bilmiyorum toplam 1800 e anlaştık o yüzden fiyatını bilmiyorum ama bi arkadaşım 75 e kiralamıştı galiba

Kinaligimiz ve bindallimiz ayni renk :)
Cok güzeller.
Mutluluklar dilerim.

Back