- 21 Aralık 2012
- 123
- 273
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar bende gelinligim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum su anda dikimde bunun kırık beyaz i olacak etegi daha kabatik ve dantel olacak kollari da oturacak nasil sizce ??
selamlar bende gelinligim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum su anda dikimde bunun kırık beyaz i olacak etegi daha kabatik ve dantel olacak kollari da oturacak nasil sizce ??
cokk teşekkürler dugunum oldu gelinligim hayalimdeki gibiydi darisi herkesin basina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben çok beğendim tam istediğim gibi gelinliğiniz :)cokk teşekkürler dugunum oldu gelinligim hayalimdeki gibiydi darisi herkesin basina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.