• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligim hakkinda :))

ziraaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
123
273
53
selamlar bende gelinligim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum su anda dikimde bunun kırık beyaz i olacak etegi daha kabatik ve dantel olacak kollari da oturacak nasil sizce ??

Eklentiler

• $1399409605764.jpg
    $1399409605764.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 338
selamlar bende gelinligim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum su anda dikimde bunun kırık beyaz i olacak etegi daha kabatik ve dantel olacak kollari da oturacak nasil sizce ??

valla canım gelinliğin üst kısmına hayran kaldım.çok zarif ve şık..ama alt tarafını da kabarık ve dantelli olcağını söylemişsin.kabarıklık üst kısmı tamamen ayırır die düşünüyorumbu zarif üstün altına daha böle az kabarık ve uzun kuyruklu bi model yakuşır die düşünüyorum ben.yine de senin tercihin tabi ki.kuğu gibi bir gelin olman dileğiyle canım:16::16::16:

cok tesekkurler fotograftan belli degil ama arkasi kuyruklu :)) insaallah sonucu güzel olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üstü çok güzel altı kabarıktan ziyade A kesim şeklinde dantel olarak inse daha farklı durur gibi geldi ama anlattığınız gibi olduğunda da güzel duracaktır eminim mutlulukla giyin :16:

Canim daha kabarik yapma bence gelinligin ust tarafi cok zarif asagi inis sekli de cok güzel kabarikligi cok ayarinda, kuyrugu da var diyorsun bence bu sekil cok hos

güzel beğendim gülegüle giy yalnız omuzlar az daha yukarı doğruda kasa hafif v gibi gögüse yakın inse sanki daha mı iyi dururdu?

cokk teşekkürler dugunum oldu gelinligim hayalimdeki gibiydi darisi herkesin basina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403247735848.jpg
    $1403247735848.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 267

cok zarif bır gelinlik sadece bogazına dogru uzanan dantel daha aşağıdan bitse daha hoş olur sanki

Back