o zamn kesinlikle 2hem 2 de boynuna takı faln takarlarsa daha hoş durur :)
Tafta kumaş uygun olmaz çünkü çok ince ve kırılan bir kumaştır tafta. Bu modelin hakkını verecek kumaşlar ziberlin, mikado veya Amerikan satendir. Renginin krem olmasını öneririm, yoksa çiğ durur.
bence balık model gelinlik çok zarif duruyor. benim gelinliğimde sırf dantel ve balık model ve tabiki aileden hiçkimse beğenmedi. arkadaşlarım ve nişanlım beğeniyor. ama aileden kimse beğenmiyor ve bu konuda gittikçe daha da çok canımı sıkıyolar. ben çok beğendim gelinlik seçimini. içinde kendini en güzel hissettiğin gelinliği seçmeliydin öyle de yapmışsın için rahat olsun bence. en doğrusu senin yaptığın.
evet içi tamamen dantel olacak, beğenmenize sevindim :)içi balık arka kabarık bence harıka bi fıkır gelınlık cok güzel ama içi yni etegi balık kısmı sırf dantel oln daha hos dısı sadeyse içinende abart ama cok guzel
ben de özellikle ikinci gelinliğe bayılllldım... zevklisin :)
cesaret edebilsem senin gibi ben de ikinci gelinliği giymek isterdim
çok iyi bir fikir....
Farklı bir seçim olmuş
2.ye bayıldım ben de..
kıkzlar ankarada bu tarz gelinliği bulabileceğim yerler var mııı
bence bu modeller çok güzel ama şahsen ben bu tarz gelinliklerin türkiyedeki düğün konseptlerine çok uygun bulmuyorum. genellikle hristiyan ülkelerde böyle gelinlikler tercih ediliyor malum onlarda nikah kilisede oluyor ve kapıdan din adamının yanına yürüyene kadar boy gösteriyorlar, bir nevi podyumda yürüyorlarama senin zevkin her şeyden önemli. düğün konseptini buna göre ayarlayıp böyle bir gelinlik tercih edebilirsin bence.
Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ve burada çok zevkli bayanlar olduğunu düşünüyorum ve takip ettiğim bayanlar arasında zevkimin benzediğini düşündüğüm minenes'ten özellikle fikir almak istiyorum, gelinliğimi ankarada bir moda evinde diktiriyorum ve çok zayıf bir bayan sayılmam ama kilolu da değilim topuklu ayakkabı ile 170 boylarındayım ekleyeceğim tarzda bir gelinlik diktiriyorum ve giydiğimde en çok yarım balık modelleri yakıştırdım kendime ve gören herkes de çok zarif ve güzel bulduğunu söyledi fakat ailem ve kayınvalidemlere gelinliği anlatıp bu resmi gösterdiğinde hiç kimse beğenmedi çünkü herkes kabarık etekler taşlar pullar seviyor ama ben sade bir zevke sahibim. Bu da diktirdiğim gelinlik
Eki Görüntüle 623763
Bu gelinliğin içindeki saten balık elbise ben de baştan aşağı modacımın ithal dantel dediği bi dantelden, şunun gibi tamamen dantel yani
aşağıdaki gibi kısmen ve ben kapalı bir bayanım kolları ve yakası tamamen dantelle kapatılacak, fikirlerinizi alabilir miyim
Eki Görüntüle 623764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?