Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında fikirlerinizi almak istiyorum

Kızlar gelinlikçi bu diktireceğim model için üst kuyruğunda tafta kullanmak istiyor kabarık durması için benim çok aklıma yatmadı ama bu kumaş hakkında bilgisi olan var mı :/

Tafta kumaş uygun olmaz çünkü çok ince ve kırılan bir kumaştır tafta. Bu modelin hakkını verecek kumaşlar ziberlin, mikado veya Amerikan satendir. Renginin krem olmasını öneririm, yoksa çiğ durur.

Tafta kumaş uygun olmaz çünkü çok ince ve kırılan bir kumaştır tafta. Bu modelin hakkını verecek kumaşlar ziberlin, mikado veya Amerikan satendir. Renginin krem olmasını öneririm, yoksa çiğ durur.

tafta benim de içime sinmedi mikado alsam acaba maliyeti çok fazla olur mu bana, sadece kuyruk için kullanılacak sonuçta, ne yapsam bilemedim ya bana güven diyor ama ben hiç güvenemiyorum :/

bence balık model gelinlik çok zarif duruyor. benim gelinliğimde sırf dantel ve balık model ve tabiki aileden hiçkimse beğenmedi. arkadaşlarım ve nişanlım beğeniyor. ama aileden kimse beğenmiyor ve bu konuda gittikçe daha da çok canımı sıkıyolar. ben çok beğendim gelinlik seçimini. içinde kendini en güzel hissettiğin gelinliği seçmeliydin öyle de yapmışsın için rahat olsun bence. en doğrusu senin yaptığın.

Aynı kaderi paylaşıyormuşuz yalnız olmadığımı bilmek güzel, sanırım böyle durumlarda cesur olmak gerekiyor biraz eminim ailelerimizde düğün günü gelinliğimizi çok beğenecekler :)

içi balık arka kabarık bence harıka bi fıkır gelınlık cok güzel ama içi yni etegi balık kısmı sırf dantel oln daha hos dısı sadeyse içinende abart ama cok guzel

ben de özellikle ikinci gelinliğe bayılllldım... zevklisin :)
cesaret edebilsem senin gibi ben de ikinci gelinliği giymek isterdim

ben de özellikle ikinci gelinliğe bayılllldım... zevklisin :)
cesaret edebilsem senin gibi ben de ikinci gelinliği giymek isterdim

Teşekkür ederim :) ben de bu tarz bir gelinlik giyebileceğimi hiç düşünmezdim fakat giyince fikrim çok değişti, gelinlik alırken denemek büyük fark yaratıyor :)

kıkzlar ankarada bu tarz gelinliği bulabileceğim yerler var mııı

Bu tarz gelinlik derken kastın balık modelse mutlaka bulursun ben bir iki yerde bulmuştum ama diğer detayları diyorsan ben çok gezmedim açıkçası varsa da ben görmedim :)

Bir de minenes senin gelinlik yazılardan yola çıkarak eminönünde kumaşçılara gittim inci gelinlikte ipekli mikado ve sentetik mikadoya baktım oradakiler de bu modelin hakkının mikado olduğunu söylediler bir de ipek taftaya baktım ama sanırım benim zevkimde ipekli şeyler yok pek nedense ipeğin o kırılgan yapısını pek sevmedim, ama sentetik mikadoyu beğendim biraz parlak gibi ama dokusu en azından kırışacak gibi durmuyordu bu sentetik mikado da işimizi görür mü acaba tekrar fikrini almak istedim. Bir de bu tarz modellerde kullanılmış tafta ve tül modellerini gördüm iyice kafam karıştı..

bence bu modeller çok güzel ama şahsen ben bu tarz gelinliklerin türkiyedeki düğün konseptlerine çok uygun bulmuyorum. genellikle hristiyan ülkelerde böyle gelinlikler tercih ediliyor malum onlarda nikah kilisede oluyor ve kapıdan din adamının yanına yürüyene kadar boy gösteriyorlar, bir nevi podyumda yürüyorlar ama senin zevkin her şeyden önemli. düğün konseptini buna göre ayarlayıp böyle bir gelinlik tercih edebilirsin bence.

Bizim düğünlerimizde en azından benim gittiklerimde pek konsept yoktu bana kalırsa, o sebeple gelinliği bağımsız düşündüm bizimkisi de dini tören istediğim gibi bir şey diktirebilirsem içime sinecek diye düşünüyorum umarım hayal kırıklığına uğramam, teşekkürler yorum için :)

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…