Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında fikirlerinizi almak istiyorum

hazze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
40
0
26
Ankara
Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ve burada çok zevkli bayanlar olduğunu düşünüyorum ve takip ettiğim bayanlar arasında zevkimin benzediğini düşündüğüm minenes'ten özellikle fikir almak istiyorum, gelinliğimi ankarada bir moda evinde diktiriyorum ve çok zayıf bir bayan sayılmam ama kilolu da değilim topuklu ayakkabı ile 170 boylarındayım ekleyeceğim tarzda bir gelinlik diktiriyorum ve giydiğimde en çok yarım balık modelleri yakıştırdım kendime ve gören herkes de çok zarif ve güzel bulduğunu söyledi fakat ailem ve kayınvalidemlere gelinliği anlatıp bu resmi gösterdiğinde hiç kimse beğenmedi çünkü herkes kabarık etekler taşlar pullar seviyor ama ben sade bir zevke sahibim. Bu da diktirdiğim gelinlik

Bu gelinliğin içindeki saten balık elbise ben de baştan aşağı modacımın ithal dantel dediği bi dantelden, şunun gibi tamamen dantel yani
aşağıdaki gibi kısmen ve ben kapalı bir bayanım kolları ve yakası tamamen dantelle kapatılacak, fikirlerinizi alabilir miyim

Son düzenleme:
Alttaki gelinliğe bayıldım.Genelde büyükler bu gelinlik modellerini beğenmiyorlar ama aksine çok zarif buluyorum ben anlattığınız kadarıylada hoş durur diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim gerçekten ya aileler o kadar beğenmedi ki içimi rahatlatmak istiyorum çünkü ben kendimi içinde çok iyi hissettim ve yakıştırdım bunu denedikten sonra giydiğim hiçbir gelinliği yakıştıramadım kendime, üstteki modelde olduğu gibi kuyruk organze tül veya saten olacak gibi ama içerisindeki elbise ikinci modeldeki gibi

Merhaba,

Adımı vermenizden mahcup oldum açıkçası, umarım yardımcı olabilirim.

Ben bu tarz ekleme etekli modelleri seviyorum. Yalnız içindekinin komple dantel olması sonradan takılacak kumaş eteği biraz dışlayabilir gibi geldi. Bu arada, ilk gelinliğin etek kumaşının ziberlin olduğunu düşünüyorum, ipek ve maliyetli bir kumaş. Bence iç balık etek komple dantel olmak yerine ziberlin üstüne dantel aplikler şeklinde de olabilirdi, mesela şunun gibi:

Üst bedende kuşaktan itibaren ince bir astar uygularlar umarım. Mesela eteği Amerikan satenden yapacaklarsa bile kollar Amerikan satenden olmamalı, çünkü kalın kumaşlardan dar veya dökümlü kol yapılamıyor, bu yüzden genelde kollar ceket kolu gibi görünüyor. Oysa ki likralı astarlık kumaşlar çok daha güzel sonuçlar veriyor dantel altında.

ben yorumları ve örnekleri inceliyorum ve en çok sizin tarzınızı kendime yakın buldum ve çok zevkli olduğunuzu düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız için, bu eklediğiniz örnek de çok hoş modacımın giydirdiği elbiseyi öyle çok beğendim ki düşünmediğim halde boydan boya dantel olsun dedim ama bu önerisini de kendisiyle konuşacağım ben de sonradan eklenen kumaş acaba biraz eğretimi durur diye düşündüm onu da nasıl olur bilmiyorum ama kenarlarını ince bir dantelle iç elbiseye uydurabilir miyiz acaba diye düşünmüştüm

Bu gelinlik bizim kültürümüze pek hitap etmiyor sanırım Başka fikri olan var mı acaba?

Aslında çok hoş kibar bir model bence 2. resimdeki gelinlik gayet iyi yanlız arkadan ek parça gibi durması sanki biraz abes kaçar tabii taşıyabilmekte çok önemli bu gelinliği bilemedim yinede belki çok yakışır size denemek lazım

canım zevkine ve ilk resimdeki gelinliğe hayran kaldım
şimdiden mutluluklar dilerim

evet tül biraz tuhaf olmuş aslında dantelle çok güzel bir tamamlayıcı ama belki kuyruğun tipinden de olabilir, aslında ilk gelinliğin aynısını diktirmek istemiştim ama dantelli bir model giyince çok hoşuma gitti ikisini tamamlamaya çalıştım dantel saten de belki sırıtabilir ama birbirini tamamlaması için bir çözüm bulacağım inşAllah, çok teşekkür ederim yorumun için :)

canım zevkine ve ilk resimdeki gelinliğe hayran kaldım
şimdiden mutluluklar dilerim

çok teşekkür ederim, umarım hayal ettiğim kadar güzel bir iş çıkarırız :)

ilk gelinliğin üst kısmını beğendim,ikincisininde etek kısmını umarım ortaya güzel birşey çıkar.

Evet evet aynı modelden dantelle olursa daha güzel durur tül olduğu için tuhaf durmuş :) yoksa model çok güzel çok hoşş gerçektenn zarif bir model :) hayırlısı olsun gönlünüze göre olur gelinliğiniz inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim ya içimi nasıl rahatlattınız anlatamam, bu gelinlik derdi çok sıkıntılıymış :)

alttaki gelinlik süper :) ama göğüslerin b cup üstü ise tavsiye etmem. sürekli çekiştirmen dikkat etmen gerekcek. kenarlardan et çıkıo :)

ama b cup ise süper olur :)

alttaki gelinlik süper :) ama göğüslerin b cup üstü ise tavsiye etmem. sürekli çekiştirmen dikkat etmen gerekcek. kenarlardan et çıkıo :)

ama b cup ise süper olur :)

b cup ama benimkisi zaten tamamen kapalı bir gelinlik olcak çekiştirmicem yani :)

Tamamenn kapalı gelinlik olcak demekk vaavv düşünüyorumda harikaa olurr zevkinize bikezdaha hayran kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…