• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliği

kalbinin güzelliği yüzüne yansımış çok güzelsin gelinliğin zaten bi harika mutluluklar maşallah

cok guzel olmussun, ve gelinligin cok hos gercekten. diktirdin mi yoksa hazir mi aldin canim ? Ben hazir almak istiyorum cunku diktirmek icin vaktim yok. 5 gunlugune istanbula gelicem gelinligimi almak icin o arada almam lazim. Ve fiyatlar nasil biliyormusun ? suan yurtdisindayim ve burda 1000 euro verdimmi sahane gelinlikler var. turkiyede daha uygunsa ordan almayi dusunuyorum ama bu sitede gordumki cogu kisi 2 milyar veriyor gelinlige o yuzden acaba ben yurtdisindan mi alsam diye karasiz kaldim. lutfen bana yardimci olurmusun.

maşallah ya rabbim nazarlrdn saklasın ikinizide çook güzel olmuşsn gerçektn..bende böle olabilcekmiyim acaba:( bu arada cnm boyun kaç öğreneblrmym:) benm bir 60 ve 50 kiloyum sözlm sürekli dalga geçioda sen geliği kldıramazsn die sinirlenrmi bozuyo artık:19:

Masallah Allah nazardan saklasin
Rabbim herdaim mesut mutlu etsin, rizasi dogrultusunda bir ömür gecirmeyi nasip etsin insallah

cok guzel olmussun, ve gelinligin cok hos gercekten. diktirdin mi yoksa hazir mi aldin canim ? Ben hazir almak istiyorum cunku diktirmek icin vaktim yok. 5 gunlugune istanbula gelicem gelinligimi almak icin o arada almam lazim. Ve fiyatlar nasil biliyormusun ? suan yurtdisindayim ve burda 1000 euro verdimmi sahane gelinlikler var. turkiyede daha uygunsa ordan almayi dusunuyorum ama bu sitede gordumki cogu kisi 2 milyar veriyor gelinlige o yuzden acaba ben yurtdisindan mi alsam diye karasiz kaldim. lutfen bana yardimci olurmusun.

canım ben hazır aldım.bence diktirme hazır al,çünkü her gelinlik herkeste aynı durmuyor.sana yakışan bana yakışmaz ,bana yakışan sana yakısmaz.dikilmiş çok güzel gelinlikler var.ben 1300 tl ye satın aldım.

maşallah ya rabbim nazarlrdn saklasın ikinizide çook güzel olmuşsn gerçektn..bende böle olabilcekmiyim acaba:( bu arada cnm boyun kaç öğreneblrmym:) benm bir 60 ve 50 kiloyum sözlm sürekli dalga geçioda sen geliği kldıramazsn die sinirlenrmi bozuyo artık:19:

olursun tabı canım.her gelin güzeldir.boyum 155 kilom ise 50 idi.ben kaldırdım sen hayli hayli kaldırırsın.10 cm topuk gıydım ama:))

inanmıyorum ya inan okdr güzel duruosunki gelinliğin içinde 1 70 kesin varsındır dedim:)içimi rahatlattın inan tmm 10 cm lik topuk giyiyorum ozaman bende:)bnde yeni kapandım oyüzden biraz neblm yakışcakmı yakışmicakmı korkusu çok var sen nerden aldın gelinliğini canım çok güzl ve uyguna almışsn

inanmıyorum ya inan okdr güzel duruosunki gelinliğin içinde 1 70 kesin varsındır dedim:)içimi rahatlattın inan tmm 10 cm lik topuk giyiyorum ozaman bende:)bnde yeni kapandım oyüzden biraz neblm yakışcakmı yakışmicakmı korkusu çok var sen nerden aldın gelinliğini canım çok güzl ve uyguna almışsn

ben elazıgdan aldım.çok saol canım.uzun durmak ıstıosan cok kabarık gelinlik alma ve birden kabaran gelinlik de alma.basen boyu hafıf uzun olsun.düğün ne zaman,nişanlının boyu kaç.benım nısanlım 173 boyundaydı

canım ben hazır aldım.bence diktirme hazır al,çünkü her gelinlik herkeste aynı durmuyor.sana yakışan bana yakışmaz ,bana yakışan sana yakısmaz.dikilmiş çok güzel gelinlikler var.ben 1300 tl ye satın aldım.

evet cok dogru soyluyorsun canim, yani katalogtan begendigim bir gelinligin uzerimde nasil duracagini bilmedigim icin bana diktirmek cok riskli geliyor ve her terziye guvenilmez. Ve sonradan begenmiyebilirim oyle bir huyumda vardir :61:

Hazir kendinden uzun kollu gelinlikler rastladin mi sen hic ? Genelde bolero veriyorlar sanirim veya acik gelinliklere kol dikiyorlar. Ama ben hic oyle kol dikilmis gelinlik gormedigim icin durusunuda merak ediyorum.

Rabbim bir omur boyu saglik huzur mutluluk verir insallah.

Türbanlı Arkadaşlar İçin Ne Kadar Güzel Bir Gelinlik..
Gelinin Başı Ne Kadar Güzel Örtülmüş, Olması Gerektiği Gibi..

Ayrıca Gelin de Ne Kadar Güzelmiş...:27::nazar::nazar::nazar:

Back