• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinliğe küçük göğüs yardımm

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
- kızlarrrrr
küçük göğüslüler
gelinliğin altına nasıl bustiyer alacak?????

hani o krem rengi sünfer silikonları ayrıca takınca gelinlik belki güzel duracak amaaaa eve gelip kocan gelinliği çıkardığında iğrenç gözükecek
içinde ektsradan takılmış silikonlar felann :(((

çözüm önerileriniz nelerdirrrrr?

:((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelim bence çıkarınca olan görüntüyü değil düğünde olan görüntünü düşün.. Benimde senin gibi bi sorunum vardı aceleye geldi ve gelinlik hiç güzel durmadı üzerimde... :(

- canım önerilerin için teşekkür ederimm a.s.

ama ben içtede hoş dursun istiyom kötükedihüso:asigim:

hadi kızlar tek küçük göğüslü evlenen bu siteden ben değilim heraldeee :D

yorum yazınnn

sevgilerr :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
bendeeeeee :) yalnız değildin kuzum :)
jartiyerli bakıorum onlarda hep desteksiz onun için güzelde durmaz gelinliğin altına :(:(:(

bi gelinlikçiye gittim direk dedi küçük seninkiler bi yer tavisye edicem ordan alttan destekli güzel bişi alırız dedi ama gitmedim daha :) bakınca sanada söylerim nasıl bişi olduğunu :)

kızlar benden sizdenim..yeni incinin önü bağcıklı bir modeli var..jartiyerli takım..onun 70 b si dolgulusu var..ben ondan aldım..sitesinde resmi yok..istanbuldakiler eminönüne baksın orda toptancılarda bulurlar...çünkü ben orda bulabildım...

canımcım benimkilerde yok bişi dolgulu bütüyer aldım onun içinede o dediğin ayrı silikonlardan aldım ama bizim iki düğün olacağı için ve ikinci düğünden sona bi gece annesigilde kalmamız gerektiği için aşkım gelinliğimi hiç çıkaramıcak bnce snde onun yanında çıkarma o gece namaz falan kılınıyoya onları bahane et o silikonları çaktırmadan çıkar zemuszemus
onları takmayında durmuyoki gelinlik mecbur takıyon

kızlar sonuçta kocanız olacak adam sizin göğüs büyüklüğünüzü bilir ondan saklamanın anlamı yok göğsünüz yoksa o farkındadır zaten sanırım!!!

canım benimde öyleydi ama gelinliğin üstü straplezdi ve arkadan bağlanan tam oturan göğüs kısmı taşlı birşeydi içinede dolgulu birşey aldım birde ekstradan pedleri vardı

iç çamaşırı alırken zaten yarım silikonlu tam silikonlu seçim yapabiliyosun. tam silikonluyla nerdeyse 1- 1.5 beden daha büyük görünüyor. içine bişi koymana gerek kalmaz zaten.

ama oldu ki gerek kaldı

eve girince heralde bi tuvalete falan gidersin dime. ordada çıkar gitsin ne ki yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canım dert etme.. Çamaşırın yanı sıra göğüs kısmı drapeli bir gelinlik modeli seçersen o modeller de göğüsleri büyük gösteriyor...

Ne yaptın canım konu güncel değil gerçi ama aynen ya sırf bu olay yüzünden istediğim gelinliği giyememekten feci korkuyorum:oklava::(

Moda evlerı gelınlıgın gögus kısmına ıcınden dolgu sunger koyabılıyor ve dıkıyor ,benımde goguslerım buyuk olmasına ragmen daha buyuk dursun ıstedım ondan koydurdum straplezdı ustu acayıp guzel oldu tavsıye ederım.

iç çamaşırı alırken zaten yarım silikonlu tam silikonlu seçim yapabiliyosun. tam silikonluyla nerdeyse 1- 1.5 beden daha büyük görünüyor. içine bişi koymana gerek kalmaz zaten.

ama oldu ki gerek kaldı

eve girince heralde bi tuvalete falan gidersin dime. ordada çıkar gitsin ne ki yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:roflol: damada yazık kız büyük sanacak sonra el kadar şey aman alınmasın kimsede onlarıda düşünmek gerek komik olur çok abartıya kaçmamk gerek..kaydirigubbakcemile3

:roflol: damada yazık kız büyük sanacak sonra el kadar şey aman alınmasın kimsede onlarıda düşünmek gerek komik olur çok abartıya kaçmamk gerek..kaydirigubbakcemile3

damat göğüs büyüklüğü için evlenmiyordur emin olun. zihniyetler ne kadarda farklılaşabiliyor zaman zaman :D arkadaşım kompedana git eğer yakınlarında varsa de ki gelinlik için iç çamaşırı direkt çıkarıp veriyorlar ben öyle yapmıştım.

benimde göğüsler küçük bana alttan destekli bir sütyen aldırmıştı gelinlikçim göbeğin üst tarafını kavrıyor arkadan kopçalı ve askısız straptez gelinliğim olduğundan iyi olmuştu. Ben çok çok silikonlu almadım ama gzel silikonlu olaları varmış ve normal sütyenden daha rahat...

kızlar sonuçta kocanız olacak adam sizin göğüs büyüklüğünüzü bilir ondan saklamanın anlamı yok göğsünüz yoksa o farkındadır zaten sanırım!!!

Katılıyorum canım sana.Sonuçta silikonlu sütyende taksan dışardan az çok belli olur göğüs büyüklüğü.ohaoldumsmile

:gitme::gitme:aynennnnnn benım kı de kucuk ben ekımde evlenıcem ne yapıcam yaaaaaaaaaa:1shok::1shok::1shok::sinifsinif::sinifsinif:ohaoldumsmileohaoldumsmile

Back