• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğe karar veremeyen bir gelin adayı daha

inciMicni

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
6
2
8
Trabzon
adım adım düğüne yaklaşırken kararsız kalmayanımız mı var? neyse ki yardım alabileceğim sizler varsınız iyi ki varsınız :KK5: gün geçmiyor ki gelinlik konusunda fikrim değişmesin. son iki seçeneğe indirdiğime inanıyorum ve sizlerinde fikrini bekliyorum.

öncelikle pek çoğumuzun bildiği bride wars vera wang gelinliği takdim edeyim
katehudson.jpg

prenses eteğin tanımı bu gelinliktir benim gözümde(o uçuş uçuş harika tül etek). hele renkli kurdele detayı ayrı sevdiğim yanı. bunun yanı sıra bu gelinlik haricinde tamamen prenses gelinlikten soğumuş haldeyim; malum bu yaz nerdeyse prenses model giymeyen kalmadı.

ikinci gelinliğimize gelirsek eve düşen yıldırım dizisinden bazılarımızın hatırlayacağı gizem karaca'nın giydiği gelinlik
ondagordum_eve_dusen_yildirim_muazzez_gelinlik_elit_moda1.jpg

balık model üzerine bol bol yaptığım araştırmaların sonunda içime en çok sinen bu gelinlik oldu. her detayını ayrı sevdim.

haliyle kararsızım; nasıl olmam ki bu iki güzel gelinlikten birini giysem aklım diğerinde kalır muhakkak.

ufak bir not(eklememem mümkün değil): gelinliklerin ikisinin de straplez olmasına rağmen benim straplez giyme durumum yok (annem hiç bir şekilde sevemiyor yanı sıra benim göğüslerim de biraz büyük; pek kimseye dekolte vermek istemem, haliyle ben de pek hevesli değilim.) gelinliği diktireceğim için uygun bir kol tasarlanabilir diye düşünüyorum. nişan elbisemde oldukça başarılı bir yaka tasarlamıştık. tabi bu gelinlik straplez güzel hiç bozma tarzında bir öneriniz olursa ona da açığım.

bir anlamda son söz sizin önerilerinizi bekliyorum kızlar :)

ilk konum olduğu için hani hatam yanlışım varsa mazur görün :)

gelinliğin güpüründen kalın askı olabilir.ama ben gizem karacanınkini sevmedim.göğüs kısmı kumaşı kıvrılmış gibi..etek kısmıda balık, güzel ama, katlı balık..:KK43:
yine de karar senin..senin sevmen önemli:KK66:

ilk gelinlik çok hoş gerçekten ben çok beğendim :)
gelinliğimi anneme diktirdim her şeyini de istediğim gibi yaptırdım ama hala gözüm kaldı gelinliklerde :D biz kızlar doyumsuz oluyoruz gerçekten :KK19:

gelinliğin güpüründen kalın askı olabilir.ama ben gizem karacanınkini sevmedim.göğüs kısmı kumaşı kıvrılmış gibi..etek kısmıda balık, güzel ama, katlı balık..:KK43:
yine de karar senin..senin sevmen önemli:KK66:

öncelikle yazdığın için teşekkür ederim. çevremde daha dışardan bakıp daha doğru yorumlar yapabilecek pek kimse yok. yorumunu kesinlikle dikkate alıyorum ;)

İlk gelinlik süper. Prenses modellere acayip gıcığım ama bu gerçekten çok güzel. Zaten söz konusu Vera Wang olunca çirkin desek günaha girmiş oluruz:) Bu arada bu hatunun bir de siyah serisi vardı. Gelinlik siyah olur mu deme harika duruyor. Ama tabi mahalle baskısı nedeniyle bana nasip olmadı:) İkinci gelinliği nedense sevemedim. Çekim açısından dolayı mı bilmiyorum ama gözüme hoş gelmedi açıkçası.

ilk gelinlik çok hoş gerçekten ben çok beğendim :)
gelinliğimi anneme diktirdim her şeyini de istediğim gibi yaptırdım ama hala gözüm kaldı gelinliklerde :D biz kızlar doyumsuz oluyoruz gerçekten :KK19:

ben nişan elbisesi bakarken, her mağaza yeni modelim gelecek diyordu. bende sürekli gözümün gelecek elbiselerde kalacağını anladım. neyse ki yıllardır beğendiğim bir model vardı; terziye güvenmek kalıyordu geriye. ve şimdi krem rengi olması dışında ne bir pişmanlığım ne başka bir elbise de gözüm var. işte o prenses gelinlikte benim için bir nevi nişan elbisem gibi yıllardır aklımda. beğenmene çok sevindim :KK19:

İlk gelinlik süper. Prenses modellere acayip gıcığım ama bu gerçekten çok güzel. Zaten söz konusu Vera Wang olunca çirkin desek günaha girmiş oluruz:) Bu arada bu hatunun bir de siyah serisi vardı. Gelinlik siyah olur mu deme harika duruyor. Ama tabi mahalle baskısı nedeniyle bana nasip olmadı:) İkinci gelinliği nedense sevemedim. Çekim açısından dolayı mı bilmiyorum ama gözüme hoş gelmedi açıkçası.

hah aynı dilden konuşuyoruz işte prenses gelinliklere bende gıcığım ama bu başka :) balık modele kaymam mimarlık okuduğum için biraz farklılık aramamdan ;) o siyah gelinlikleri de gördüm kadın tarzını her gelinliğinde dile getirmiş. ama cesaret etmem mümkün değil. bana da nasip olmayacak haliyle. yorumun için çok teşekkür ederim :)

katehudson.jpg

prenses eteğin tanımı bu gelinliktir benim gözümde(o uçuş uçuş harika tül etek). hele renkli kurdele detayı ayrı sevdiğim yanı. bunun yanı sıra bu gelinlik haricinde tamamen prenses gelinlikten soğumuş haldeyim; malum bu yaz nerdeyse prenses model giymeyen kalmadı.
ayyy ayy tatlımmmm bu tarz bişey olsyun bu filmi izlediğimden beri hep bu gelinlik aklıma gelir :) doğrudur soğumus olabilirsin ama prenses gibi olmak ister herkes benim fikrim bundan yanaa :)

ayyy ayy tatlımmmm bu tarz bişey olsyun bu filmi izlediğimden beri hep bu gelinlik aklıma gelir :) doğrudur soğumus olabilirsin ama prenses gibi olmak ister herkes benim fikrim bundan yanaa :)

iyi ki yazmışım cevaplarınızla hem mutluluğum artıyor hem kararım netleşiyor. prensese kararı destekçilerime seni deekliyorum. teşekkür ederim :)

Bence de prenses model. Bir daha ne zaman prenses olacağız demi ama :)

Back