Gelinliğe ihtiyacı olanlar

Gelinliğimi gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum.lütfen ihtiyacım var deyip alıp satmayın. Gerçekten ihtiyaç sahibi kullanacak olanlar yazsın.
Muhtarlığa da sorabilirsin. Onların ellerinde ailelerin ve ihtiyaçlarının listesi oluyor. Umarım ihtiyacı olana gider.. Duyarlılığını taktir ediyorum..

belediyelerin gelinlik bagislarini toplayan bir birimi vardi sanirim. sonra ihtiyac sahiplerine ulasruriyorlar. bagli oldugunuz belediyeyi arayip bilgi sahibi olabilirsiniz.

T Tuanadilara

Fotoğraf koy canım illa isteyen biri olabilir .
Benim de gelinliğim başıma bela oldu yer bile yok koyucak.
Eşim sat diyor kime satiyim yani
Evet ben sattım Letgo'da ama o zamanlar bu kadar çok satış sitesi yoktu. Şimdi olsa Gardrops, Dolap, Zebramo'da satardım, çünkü o siteler daha kaliteli ve elit. Zaten giymediğim, kullanmadığım ne kadar eşyam varsa koydum siteye ve şimdiye kadar 250 lira kazandım satışlarımdan, tavsiye ederim.

Evet ben sattım Letgo'da ama o zamanlar bu kadar çok satış sitesi yoktu. Şimdi olsa Gardrops, Dolap, Zebramo'da satardım, çünkü o siteler daha kaliteli ve elit. Zaten giymediğim, kullanmadığım ne kadar eşyam varsa koydum siteye ve şimdiye kadar 250 lira kazandım satışlarımdan, tavsiye ederim.
Teşekkür Ler ben bı bkiyim o sitelere

Benim bi tanıdığım var eylül de düğünü olacak. Maddi durumu çok yetersiz. İsterseniz yönlendirebilir ya da aracı olabilirim.

Back
X