• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinliğe dünyanın parasını vermeyin

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
133
eğer bu günkü aklım olsa. asla o kadar para vermezdim. ama geçti. ben gelinliğimi moda evine diktirdim.
şimdi hem uygun almak isteyene faydası olsun. hemde benim dolabım boşalsın diye satıyorum.
38 beden gelinlik ama arkası bağcıklı. zayıfada uzunada olur.ilgilenirseniz mesaj atarsınız.
fiyatta anlaşırız.
$IMG_0082.jpg $SDC10840 - Kopya - Kopya.jpg $SDC10749.jpg $SDC10722.jpg $SDC10717.jpg $SANY0369.jpg $jw57 (35).jpg $jw57 (30).jpg $IMG_0162 - Kopya.jpg $IMG_0009 - Kopya.jpg $IMG_0090.jpg $SDC10845 - Kopya.jpg gelinliğin eteğindekiler leke değil düğün salonunda atılan renkli kağıtlardan. etek kat kat olunca üzerinde kalmış.

Son düzenleme:
bindallım ve kınalığımıda satıyorum. ilgilenenlere hepsini uygun fiyata verebilirim. kiralamayı düşünenlere sesleniyorum. ben uygun fiyata satıyorum.

arkası bağcıklı olmasıda bir avantaj. rmalum düğün öncesi kilo alınıp verilebiliyor. her şartta bağcığı sayesinde üzerinize tam oturur.

bakıp çıkan arkadaşlar beğenmediyseniz bile yorum yazarmısınız. fikirlerinizi merak ediyorum.

merhaba arkadaslar benm 7 aylık bir erkek bebgm var zor durumdayım kullanmadıgınz puset araba yada bebk kıyafeti varsa bna yardımcı olur musun

Bende değilim mağlesef, sırf merak, ama burada satılır mı bilemiyorum :44:

merhaba arkadaslar benm 7 aylık bir erkek bebgm var zor durumdayım kullanmadıgınz puset araba yada bebk kıyafeti varsa bna yardımcı olur musun

Canim yanlis yere yazmissin 2. El bebek takas bolumu var oraya konu acabilirsin yardimci olmak isterim bende ama benim oglumda 7 aylik yinede cok acil lazim bise varsa soyleyebilirsin hangi ildesin bu arada

bu gelinlik benim olsaydi bende cok para verdigim icin pisman olurdum...hic begenmedim ben.

Back