• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ultimatebeast1981

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
23
-90
1
43
Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum

Vallahi şu görüntülü aramadan benden başka nefret eden var mı bilmiyorum sıcak kanlı konuskanim ama görüntülü arayınca beni bir cinnet hali tutuyor çekilmez Nemrut soğuk nevaleye dönüyorum 🤣 diğer konuya gelince aranızda başka bir sey gecmedigine eminmisiz durduk yere size karşı soğuk davranmaz diye düşünüyorum

Abinizde iş bitiyor abiniz ortayı bulabilirdi oda bulmamış sanırım abiniz görüşmek istemiyor siz niye bu kadar acı çekiyorsunuz onlar istemiyorsa görüşmek siz de istemeyin

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Linç geliyo

Durduk yere böyle olmamıştır? Siz ne yaptınız?

Bir şey yapmadıysanız bile isterse sizle görüşmeyebilir.
Hiçbirşey yapmadık kardeşim.Yapmamız da gerekmiyor.Annem abim bir istese hemen Maltepe'de onlara yardımcı olur.Evi toparlar,yemeklerini yapar....Çat kapı giden insanlar değiliz.....Aramızda hiçbir tartışma da olmadı....

Hiçbirşey yapmadık kardeşim.Yapmamız da gerekmiyor.Annem abim bir istese hemen Maltepe'de onlara yardımcı olur.Evi toparlar,yemeklerini yapar....Çat kapı giden insanlar değiliz.....Aramızda hiçbir tartışma da olmadı....
Abim istese Evi toplar yemek yapar bunu anlamadım

Vallahi şu görüntülü aramadan benden başka nefret eden var mı bilmiyorum sıcak kanlı konuskanim ama görüntülü arayınca beni bir cinnet hali tutuyor çekilmez Nemrut soğuk nevaleye dönüyorum 🤣 diğer konuya gelince aranızda başka bir sey gecmedigine eminmisiz durduk yere size karşı soğuk davranmaz diye düşünüyorum
Peki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar

Bana biraz itici geldi bu mesaj, neden bilmiyorum. Yani öncelikle, sizin "gelininiz" değil abinizin karısı, anne-babanızın gelini. Sizin en fazla yengeniz olur, gelininiz olmaz.
Size herhangi bir şey borçlu değil, çocuğunun doğum gününü size göre ayarlamak zorunda değil. Kendine ait instagramında da istediği herşeyi yayınlar, sizden izin almasına gerek yok ki.
Sizin tüm bunlarla ilgili kişisel bir sorununuz varsa, konuşacağınız kişi abinizdir. Sonuçta onun ailesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X