Evet ve nedense ilk hedef herkes icin ben oluyorum kaynanamim o kadar gelini var hep bana der sunu yap bunu yap sonrada sevdigim icin istiyorum senden derValla yeni çağın hastalığı bu galiba kimse yaptığı çocuğa bakamiyor yok anası yok danası elbet biri gelecek okey kolay birşey değil ama kendinize güvenmiyorsanız yapmayın
Bunun kardeş olmakla alakası yok ki. Borç mu veriyorsunuz, bağış mı yapıyorsunuz ? Eşleriniz de kendi kardeşleriyle aynı tarzda parasal ilişkilere giriyorlar mı ?Kardesiz cunku yani benim olmadigi yerde o destek onun olmadigi yerde ben destek oluyorum hep boylrydi ve bu sayede cok sukur evimiz arabamiz oldu 4 kardes birbirmize destek olarak buyuduk
Böyle destek olan aile iseniz abiniz neden eşinin dolduruşuna geliyorKardesiz cunku yani benim olmadigi yerde o destek onun olmadigi yerde ben destek oluyorum hep boylrydi ve bu sayede cok sukur evimiz arabamiz oldu 4 kardes birbirmize destek olarak buyuduk
Siteye üyelik sizin de tecrübe ettiğiniz gibi ücretsiz. Neden danaya girer gibi ortak hesaba girdiniz ?Bu hesabı kaç kisi kullaniyoruz haberiniz var mı
Bizim dugunumuzu ailem yapti onlar erkek tarafi olarak hicbir sey yapmadi. Esim hatta der senin tarafina veririm ama benim tarafa tek kurus vermem bizde emekleri yok diye kendi soyler.Bunun kardeş olmakla alakası yok ki. Borç mu veriyorsunuz, bağış mı yapıyorsunuz ? Eşleriniz de kendi kardeşleriyle aynı tarzda parasal ilişkilere giriyorlar mı ?
Siteye üyelik sizin de tecrübe ettiğiniz gibi ücretsiz. Neden danaya girer gibi ortak hesaba girdiniz ?
Aslında olmayan kocalarınız için arkadaşlarınızla toplanıp konu mu açıyorsunuz
Kaç yaşındasınız ?Bizim dugunumuzu ailem yapti onlar erkek tarafi olarak hicbir sey yapmadi. Esim hatta der senin tarafina veririm ama benim tarafa tek kurus vermem bizde emekleri yok diye kendi soyler.
32Kaç yaşındasınız ?
Bu hesabı kaç kisi kullaniyoruz haberiniz var mı
Düğününüzü ailenizin yapmasını kabul etmek yerine; eşinizle çalışıp, birikim yapıp kendiniz de yapabilirdiniz.Bizim dugunumuzu ailem yapti onlar erkek tarafi olarak hicbir sey yapmadi. Esim hatta der senin tarafina veririm ama benim tarafa tek kurus vermem bizde emekleri yok diye kendi soyler.
Yani kocan bedellide değil öyle mi neyse üyeliğiniz iptal olur üzülmeyinkızlar grubunda ortak kullandığımız bir hesap bu o kişinin şuan yatılı misafirleri var sanırım bu aralar yazamaz
Kendi ailesinde kalmıyor muydu oraya mı geldi yatılı misafirkızlar grubunda ortak kullandığımız bir hesap bu o kişinin şuan yatılı misafirleri var sanırım bu aralar yazamaz
Calisip birikim yaptik ama eksiklerde ailem yetisti bu ailevi konularda boyle de olmasi gerek diye dusunuyorum. Aile destek olmayacaksa aile kavrami da onemini yitiriyor konu komsudan farki kalmiyor o zaman aile kavramini.Düğününüzü ailenizin yapmasını kabul etmek yerine; eşinizle çalışıp, birikim yapıp kendiniz de yapabilirdiniz.
Neyse, hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz ve konularınızın gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi var mı ?
2 hemsire 1 ev hanimi canim o da ben ev hanimi
Nerden biliyorsunuz hemsire olduklarını2 hemsire 1 ev hanimi canim o da ben ev hanimi
Ay arkadaşınız neler yaşıyor sizinki dert mi onun yanındaCalisip birikim yaptik ama eksiklerde ailem yetisti bu ailevi konularda boyle de olmasi gerek diye dusunuyorum. Aile destek olmayacaksa aile kavrami da onemini yitiriyor konu komsudan farki kalmiyor o zaman aile kavramini.
3 kisi kullaniyoruz ama biz cok nadir giriyoruz ben ilk defa soru soruyorum mesela rica ettim verdi girdim ne var bunda ay birdaha da girmem ne bu sorumuzun cevabini almak yerine sorguya cekiliyoruz resmen
eşinin aklı kalmasın diye annesindeydi ama baya kavga ettiler eşine kızdı kendi evinde şuan yatıyada tek kalmak istemediği için kuzenlerini cağirdıKendi ailesinde kalmıyor muydu oraya mı geldi yatılı misafir
Bilmiyordum, sordum. Hemşire hemşire ile arkadaş olur yğksek olasılıkla.Nerden biliyorsunuz hemsire olduklarını
Merak etme canım hepimiz onun yanındayız zaten arkadaşımı hepiniz tanıyorsunuz masallahAy arkadaşınız neler yaşıyor sizinki dert mi onun yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?