• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelinbaşı için bahçelievler nexus kuaför mü sefaköy melisa güzellik merkezi mi ?

sudenaz58

stay with me
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
1.006
4
108
merhaba arkadaşlar, düğünüm için kuaför araştırıyorum. bahçelievler nexus kuaför mü yoksa sefaköy melissa kuaför mü ? buralarda daha önmce işelm yaptıranlar varsa yorumlamanızı ve tavsiye vermenizi istiyorum. yada istanbul avrupa yakasında güzel iş yapan kuaför önerisi istiyorum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, düğünüm için kuaför araştırıyorum. bahçelievler nexus kuaför mü yoksa sefaköy melissa kuaför mü ? buralarda daha önmce işelm yaptıranlar varsa yorumlamanızı ve tavsiye vermenizi istiyorum. yada istanbul avrupa yakasında güzel iş yapan kuaför önerisi istiyorum

tabikide sefaköy melissa kuaför:))

benımde 2 ay sonra dugunum var bahcelıevlerde metroporta yakın bır kuafor var fatıh sac tasarım dıye gecyr ısmı sıtesı ve yaptıkları modeller var ben orayla anlastım cok guzel sac ve makyaj yapyrlar tavısye ederım.

benımde 2 ay sonra dugunum var bahcelıevlerde metroporta yakın bır kuafor var fatıh sac tasarım dıye gecyr ısmı sıtesı ve yaptıkları modeller var ben orayla anlastım cok guzel sac ve makyaj yapyrlar tavısye ederım.

evet fatih kuaförü duymuştum, bende bahçelievler de baya bir referans sayesinde anlaştım bi kuaförle içim çok rahatladı. inş en güzel günümüz çok güzel geçer :)

Back