• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin yatak örtüsü

yldzbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
123
0
26
Ankara
Kabarık allı pullu gelinliğe benzeyen yatak örtülerini kullanan var mı arkadaşlar? İyi markalar nelerdir? Ben pek hoşlanmıyorum ama gelin çeyizinde mutlaka olmalıymış.!!

ben hoşlanmıyorum kabarık modellerden almayacağım onun için zaten annem elleriyle yatak örtüsü dikti allah razı olsun yakında fotosunu koyarım
.işlemelerinin bitmesini bekliyorum .sevmediğin şeyi alıp da kalabalık yapma bence.

Kabarık allı pullu gelinliğe benzeyen yatak örtülerini kullanan var mı arkadaşlar? İyi markalar nelerdir? Ben pek hoşlanmıyorum ama gelin çeyizinde mutlaka olmalıymış.!!

mutlaka olmalıymış der herkesin dediğine bakarsan ama almasan da olur.
ama alacaksan bütçne göre Kervan da çok güzel fransız dantelliler var ama yaklaşık 1000 tl fln 1 milyar vermek bana ütopik geliyor.
gelin home markası da kaliteli.

çeyizimiz için neler aldık köşesinde bir topikte paylaşılanlar da vardı taç' ın tuğçe modeli sade ve uygundu model ismini yanlış hatırlamıyorsam.
her markada var, bilinen markaları tercih edersen onların kalitesi zaten belli.

bence almamalısın.ben 3 ay önce evlendim.almadım almayacağım.çok da dalga geçtiğim bir şeydir eşimle.o kadar paraya ben tatile falan giderim ya :) oda benim odam yatak benim yatağım.kime hava atacağız ya?para ağaçtan mı toplanıyor ya?vermeyin bence.sonra koycak yer bulunmuyor.

bence almamalısın.ben 3 ay önce evlendim.almadım almayacağım.çok da dalga geçtiğim bir şeydir eşimle.o kadar paraya ben tatile falan giderim ya :) oda benim odam yatak benim yatağım.kime hava atacağız ya?para ağaçtan mı toplanıyor ya?vermeyin bence.sonra koycak yer bulunmuyor.

Hay sen çok yaşa:1:

Back