K kocapinar Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 4 0 86 Van 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #1 gelin tacı, tokası vb. aksesuarları satın alabileceğim bi internet sitesi var mı arkadaşlar?
nazgul_karakaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2010 33 0 86 İstanbul 10 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #2 kocapinar .!.: gelin tacı, tokası vb. aksesuarları satın alabileceğim bi internet sitesi var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... internet üzerinden ingilizce arama yaparsanız bulursunuz. online shoplar çok sayıda bu tür aksesuarları satmaktadır. bana gelinlik aksesuarları lazım (tarlatan,tac,çiçek,toka), internet üzerinden değil de istanbul'da nerede satın alabilirim bunları?
kocapinar .!.: gelin tacı, tokası vb. aksesuarları satın alabileceğim bi internet sitesi var mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... internet üzerinden ingilizce arama yaparsanız bulursunuz. online shoplar çok sayıda bu tür aksesuarları satmaktadır. bana gelinlik aksesuarları lazım (tarlatan,tac,çiçek,toka), internet üzerinden değil de istanbul'da nerede satın alabilirim bunları?
irem-ozge :) Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 5.435 342 398 10 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #3 Cnm ben bu işlerle uğraşıyorum. ıstersen yardımcı olabilirim.
revindell SatanistKesenPsikopatCat Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2009 2.428 20 358 10 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #4 İrem&Özge .!.: Cnm ben bu işlerle uğraşıyorum. İstersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kızlar konu süper teşekkür ederim.. kaydirigubbakcemile5 İrem&Özge benimde istediğim bir saç aksesuarı var resmi ekte.. Bunun aynısını yapabilirmiyiz?..
İrem&Özge .!.: Cnm ben bu işlerle uğraşıyorum. İstersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kızlar konu süper teşekkür ederim.. kaydirigubbakcemile5 İrem&Özge benimde istediğim bir saç aksesuarı var resmi ekte.. Bunun aynısını yapabilirmiyiz?..
irem-ozge :) Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 5.435 342 398 10 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #5 Yaparım canım. Hatta buna ekleme de yapabilirim istersen.
nazgul_karakaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2010 33 0 86 İstanbul 2 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #6 İrem&Özge .!.: Cnm ben bu işlerle uğraşıyorum. İstersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... web sayfanız ya da telefon numaranız var mı? bir kaç sorum olacak siparişle ilgili...yazarsanız sevinirim
İrem&Özge .!.: Cnm ben bu işlerle uğraşıyorum. İstersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... web sayfanız ya da telefon numaranız var mı? bir kaç sorum olacak siparişle ilgili...yazarsanız sevinirim
selwin Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2009 91 2 96 31 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #7 özel msj atamıyorum daha.Bana da ulaşabilir misiniz.
LadyDelarose Atandım (09.07.2010) Kayıtlı Üye 2 Ocak 2007 620 2 96 Diğer 29 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #8 bu tarz aksesuarların satıldığı bi yer biliyo musunuz?istanbul veya ankarada
T tunalizmoda Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2012 29 0 0 İstanbul 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #9 tunaliz moda tasarım 1300 tl den başlayan gelinlik fiyatlarıyla aynı zamanda gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye..
tunaliz moda tasarım 1300 tl den başlayan gelinlik fiyatlarıyla aynı zamanda gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye..
ekirsan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2014 1 0 86 41 İzmir 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kocapinar #10 İrem&Özge .!.: Yaparım canım. Hatta buna ekleme de yapabilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Hala sipariş üzerine gelin tacı yapıyor musunuz? Özelden mesaj atamıyorum, size nasıl ulaşabilirim?
İrem&Özge .!.: Yaparım canım. Hatta buna ekleme de yapabilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Hala sipariş üzerine gelin tacı yapıyor musunuz? Özelden mesaj atamıyorum, size nasıl ulaşabilirim?