- 30 Ocak 2014
- 4.433
- 8.639
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Doğru olmasın... İyi ki de olmamış işte. En azından içimde durmadı.... Bana da ders oldu diyorum.Kadının ve adamın sizle dalga geçmesi iğrenç bir davranış ama sizin adamın telefon numarasını adamın iradesi dışı bulup, ekleyip, doğru düzgün muhabbetiniz bile yokken (hatta adamın ilişki durumunu bile bilmiyosunuz o kadar muhabbetiniz yok) bodoslama ilan-ı aşk etmenizi de doğru bulmadım ben. Bu kadar bodoslama yapılan bir hareketin iyi sonuç doğurması çok da beklenmezdi zaten.
Çok acı çekmiştim ama iyi ki de dolmamış. Evde dolma sararken aklıma geldi. Dellenmedim ama canım yanmıyor artık bana ders oldu ne kadar ilginçHer şey unutulup gitmişken en çok hemcinsinin çiğliği hala canını sıkıyor değil mi? Bak şimdi sen de mağdursun kadın değdi mi buldumcukluk uğruna senden haberi bile olmayan bir kadını zorbalamaya? Doydun mu şimdi kocaya?
Amin amin canimAllah hayırlı bir eş adayı çıkarsın karşınıza
Anladım zaten geçmiş olsun. Ben bundan sonrası için söylüyorum. Doğru düzgün muhabbetiniz bile olmayan bir adama böyle direkt gidip açılmayın. Önce muhabbeti ilerletip, medeni durumunu öğrenmeye falan bakın. Sizin yaptığınız şeklin sonucunun sizi başka durumlarda da üzme olasılığı yüksek.Doğru olmasın... İyi ki de olmamış işte. En azından içimde durmadı.... Bana da ders oldu diyorum.
O zaman hayatında biri yoktu iletişim koptu bana o zaman iletişim başlatmak doğru gelmişti zaten bulana kadar birini almış hayatına. Neyse zaten böyle artık temkinli yaklaşıyorum erkeklereAnladım zaten geçmiş olsun. Ben bundan sonrası için söylüyorum. Doğru düzgün muhabbetiniz bile olmayan bir adama böyle direkt gidip açılmayın. Önce muhabbeti ilerletip, medeni durumunu öğrenmeye falan bakın. Sizin yaptığınız şeklin sonucunun sizi başka durumlarda da üzme olasılığı yüksek.
Yok konuyu bilen bir arkadaşım attı bana. Dedikodusunu yapıyoruz arada. Ama hayatındaki kişiye hakaret ettirmesi gerekmiyordu benim gözümde çizdiğim imajı karşılamıyordu iyi ki olmamış. Aman neyse şimdi msini bile duymak istemiyorum.Adamda tek kizdigim sey intihal oldu ama sizin iliski durumunu bile bilmediginiz adama bodoslama yurumeniz cok daha rahatsiz edici. Kaldi ki stalku surdurmussunuz ki yemek takimlarindan pasta paylasimlarina kadar biliyorsunuz
E kendiniz actiniz ya konuyuYok konuyu bilen bir arkadaşım attı bana. Dedikodusunu yapıyoruz arada. Ama hayatındaki kişiye hakaret ettirmesi gerekmiyordu benim gözümde çizdiğim imajı karşılamıyordu iyi ki olmamış. Aman neyse şimdi msini bile duymak istemiyorum.Canımı onunla sıkamam
Regl döneminiz yaklaşıyor galiba,ben düşünerek canımı sıkamam demiştim. keşke doğru anlasanız. Konuyu da paylaşmak için açmıştım.E kendiniz actiniz ya konuyu
Sanki biz acmisiz da caninizi sikmisiz gibi bi muamele