• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GELİN SİGARAYI BIRAKALIM! :)

rosace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
611
280
103
8 senelik düzenli sigara kullanıcısıyım (basbağımlı) Birçok denemem olumsuz sonuçlandı. Hem kendimi motive etmek hem de bırakmak isteyen insanlara motive olabilmek için bu konuyu açıyorum. Bırakmak isteyip bir türlü başaramayan ufacık da olsa bir motivasyon arayan arkadaşlarım gelin beraber kurtulalım 🙏🏻 Elimde son sigaram var onu da içtikten sonra bu yolculuğa başlıyorum. Saatini buraya not edeceğim.

GÜNLÜĞÜM

Son sigara: An itibariyle son sigaramı söndürmüş bulunmaktayım. Bence sigarayı bırakma işini gündüz yapmakta fayda var. Deneyimlerimden anladığım kadarıyla gece son sigarayı içip artık bıraktım deyip uyumak bir işe yaramıyor çünkü sabah ilk krize yenik düşülüyor. Gündüz bırakıldığında zaten yarım gün sigara içmemiş oluyorsunuz. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Neyse lafı uzatmaya gerek yok. Savaş başlasın...

1 saat: Dizi izlediğim için olsa gerek henüz sigara içme isteğim gelmedi. Yine de gelebilecek krizlere karşı hazırlıklıyım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bırakamadım ama azalttım :) dün dört sigara içmiştim, bugün 3 :) sanırım kullandığım anksiyete ilacı yüzünden canım hiç sigara içmek istemiyor. Umarım bu kadar anksiyete nöbeti boşa gitmez de şu illeti bırakırım :)))

Bende bırakamadım ama azalttım :) dün dört sigara içmiştim, bugün 3 :) sanırım kullandığım anksiyete ilacı yüzünden canım hiç sigara içmek istemiyor. Umarım bu kadar anksiyete nöbeti boşa gitmez de şu illeti bırakırım :)))
normalde günde kaç tane içiyordunuz? umarım en kısa zamanda bırakırsınız :)

Bende geldim bende....bu gece son sigarami icip dislerimi fircalayip 1 agustos itibariyle birakiyorum ! Cunku nefes alamiyorum usuttum ve astim olabilecegimi soyledi dr bugun....sali gunu solunum testine giricem....uzunnnnnnn senelerdir iciyorum ve saglam iciyorum malesef 😓😓😓

Bende bırakmak için çabalıyorum :( yeni olacağım ameliyat öncesi bırakmam gerekiyor ama yok elim yine pakete gidiyor. Sağlık acısın dan zaten zehir soluyoruz nasıl zayıflık bile bile hala içiyorum umarım başarırım

Ben üç günde 1 paket içiyorum. keşke hiç içmesem ama ne menem bir şey olmuyor bırakamıyorum.
Üç günde 1 paket , günde 7 tane felan oluyor işte

Back