Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçını fransız topuzu yaptıran var mı? hala çok kararsızım :(

evraka84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
54
0
36
İstanbul
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrrrr
17 nisanda düğünüm var ama hala nasıl bir saç ve makyaj yaptırsam karar veremedim
önü dalgalı gibi olan topuzlara fransız topuzu deniliyor sanırım, o tarz modeller hakkında ne düşünüyorsunuz?
offff ne zor işler, kara vermek çok zor ...

benimde cok begendigim sac modellerden biridir
gelinlikle bütün olursa cok güzel durur kabarik olmayan vücudu saran sade shiklikda bi gelinlikle makyajda ise gözler yada dudaklar ön planda makyaj cok hos olur

Ben öyle salaşlıkları pek sevmiyorum. Gelinin derli toplu durması daha çok hoşuma gidiyor. Saçın dümdüz olması daha zarif gösteriyor gelini bence. Şu nasıl:

kusura bakmayın yeni gördüm cevaplarınızı, sanırım bağlantımda bir sorun var

samantha
"Ben öyle salaşlıkları pek sevmiyorum. Gelinin derli toplu durması daha çok hoşuma gidiyor. Saçın dümdüz olması daha zarif gösteriyor gelini bence. "
çok teşekkür ederim paylaşımın için ama bunlar bana çok klasikmiş gibi geliyor bilemedim ki şimdi hiç :S
Caramelim benim gelinliğimde sizin tarifinize çok uygun pronovias 2010 malaga modeli ...ama uygun bi asç modeli bulabilmiş değilim...

su dalgasi modelini her kuaför yapamaz duvaginida göz önünde bulundur
önce nasil görünmek istiyorsun romantikmi sofistikemi ona karar ver ve bi kac model kafanda belirle öyle git kuaföre hatta önceden deneme olursa sana kolaylik olur
Senin yüzüne yakisan sac modelden yana secimini kullan internetde arastirirken gelinlerin saclarini incelersen karar vermende kolaylasir

Caramelim aslında geçen hafta bi deneme yaptırdım, göztepe uğurkanla anlaştım orada bulunan hasan bey ön kısmında su dalgasının hoş durabileceğini söyledi , aslında çok duru ve sade bir gelin olmak istiyorum ...

Maşa/dalga olayını çok bayağı yapıyorlar genelde belki de o yüzden sevmiyorum. Sanki düğüne her an Kanber dayı bağlancakmış gibi Saç abartılınca yüz sıradan gözüküyor. Saçı klasik yapıp makyajı iddialı yaparsan çok etkileyici olur diye düşünüyorum. Özellikle o gelinliğe bu gider bence ısrar ediyorum :)

Şöyle düşük topuz nasıl olur peki?
Önleri gene dalgalandırırsınız

Son düzenleme:
samantha gelinliğin orjinali straples ama ben bi drapeli askı koydurucam, aslında haklısın sade bir topuz gelinliğimin önüne geçmemiş olur, aksesuar konusunda da görüşünü almak isterim sence taç olmalı mı peki?

Dalgalı modelde karar kılarsan bence aksesuar olmasın. Ama klasik yaptırmayı düşünürsen taç veya duvakla uyumlu zarif çiçek tarzı birşey güzel olur gayet.

Merhaba burdada buldum seni :)
ugurkan kuaföre gidiceksin bilyiorum :) resimlerini bekliyorum..
bak bendede bi kac model var begendigin varmi bilmem

Merhaba burdada buldum seni :)
ugurkan kuaföre gidiceksin bilyiorum :) resimlerini bekliyorum..
bak bendede bi kac model var begendigin varmi bilmem

resim nasil ekleniyodu ya :S
istersen albümüme bak canim orda var resimler ekleyemedim buraya ya

Bahsettiğiniz saç modeli benim de çok hoşuma gidiyor.Düğünden önce gidip bu modelin yüzünüze ve gelinliğinize gidip gitmeyeceğini anlamak için bir saç provası yapmalısınız.şimdiden mutluluklar dilerim.Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…