Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin saçım yüzünden gelinliğime akrar veremiyorum :(

thesecrets

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
1.007
586
Merhaba arkadaşlar;

31 Ağustos'da düğünüm olacak kısmetse.. Hafta sonu Kadıköy'e gelinlik bakmaya gittik, ve denediğim gelinlikler arasından 2 model arasında çok kararsız kaldım. Maalesef gelinlikçiler fotoğraf çekimine izin vermedikleri için şu an fotoğraf paylaşamıyorum. O yüzden internetten bulduğum benzer modelleri ekliyorum fikir olması açısından..

Modellerden birinin üstü komple incili, belden sonra kabarık geliyor prenses model ve straplez.

Diğeri de etek uçlarında küçük çiçekler olan, tek kollu çiçekli bir gelinlik. O da çok farklı ve hoş durdu üzerimde.

Ancak kararsız kalma nedenim ben hep gelin saçımı açık olarak maşa yaptırıp, taç takmayı düşünüyordum ama bu tek kollu modelde saçımı açık bırakamam sanırım. Bu model için ne gibi saç önerileriniz olabilir, alnım açık ve topuz bir model kesinlikle istemiyorum, sırf o yüzden çok beğendiğim gelinlikten vazgeçmek zorunda kalıcam sanırım. Lütfen bana bir fikir verin, şimdiden teşekkürler.

Not: Benim beğendiğim gelinliğin çiçekleri bu kadar büyük değil, daha küçük pembe ve beyaz çiçekler var tek kolunda..

Daha yandan modeller oluyor ya, öyle birşeyle olur mu acaba?
Tek kolu detaylı diğer tarafta da saç olursa çok mu abartılı olur ki diye de düşündüm..
Ay ben kararsızın teki zaten Yardımcı olmaya çalıştım ama beceremedim kusura bakma :))
Gönlüne göre versin Rabbim inşallah :)))

Şu iki modeli buldum internette ama güzel durur mu emin olamıyorum tabii.. Çiçekli model çok hoşuma gitti ama bütün gece oynamaktan o saçlar ne hale gelir düşünemiyorum :)

Öte yandan acaba diğer incili modeli mi alsam diyorum, o zaman istediğim saç modelini yaptırabilirim.. Ayy çok kararsızım ve yarın gidip almayı düşünüyoruz gelinliği artık, karar vermeliyim bir an evvel

Örgülü modeli çok beğendim çok doğal ve aynı zamanda toplu o sıcakta güzel bir alternatif olabilir. Ama saç rengi de çok önemli sanırım nişan için içinde örgüler de olan bir model beğenmiştim, saçlarım koyu kumral-kahve tonlarındaydı ve örgüler pek görünmedi, farklı oldu ama kötü oldu diyemem. Bunların tamamını göz önüne alarak karar verebilirsin. Alternatif olarak çiçekli gelinliği beğendiysen tek kolunu çıkarttırıp straplez de yaptırırsan istediğin gibi bi saç modeli yaptırabilirsin Bu arada benim düğünüm de 31 Ağustos'ta ben de hep açık saç hayal etmiştim ama kuaförlerin tamamı o sıcakta hele ki Akdeniz'de çılgınlık olur saçı açık bırakmak dediler aklında bulunsun.

Saçlarım sarı röfleli ve çiçekli gelinliği seçtim dikiliyor şu an.. :) Sanırım örgülü modeli yaptıracağım ama o akşam o kadar harekete bu model dayanır mı ondan korkuyorum açıkçası.. Sen nişanda bu tarz dağınık topuz mu yaptırmıştın, örnek fotoğraf varsa gönderebilir misinn :) Çok teşekkürler..

Çiçek desenli bir gelinlikte hafif yapılmış topuzlar (özellikle örgü model) yakışır diye düşünüyorum, göğüs kısmından bele kadar taş işlemeli, belden kabarık olan bir gelinliğe ise balerin topuzunu yakıştırıyorum. Ama sen topuz istemiyorum dediğin için ve gelinliğini de çiçek desenli olarak seçtiğin için, istediğin şekilde bir saç modelini rahatlıkla yaptırabilirsirsin, şimdiden mutluluklar dilerim..

Çok teşekkürler.. :) Kuaföre bir prova yaptıracağım örgülü modeli, tabii bir de iyi bir kuaför bulabilirsem.. Avrupa yakasında bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz iyi kuaförler var mı? Profesyonel makyözleri de olması lazım tabii, off ne zormuş gelin olmak

Tam olarak ne tarafta oturuyorsun acaba?

Eyüp'de oturuyorum..

Gaziosmanpaşa' da m3 vardı, hala var mı kadrosu iyi mi bilmiyorum? Uzun bir zamandır kuaföre gitmiyorum da.
500 evler de nexus var, oraya da hiç gitmedim ama methini duydum büyük, iyi bir yer.
Daha olmadı bakırköye de bir bak derim, genel de orada gelin başı yaptıranlar da çok oluyor. Ters kalıcak biraz ama genelde iyi kuaförler biraz ters kalıyor zaten.

Son düzenleme:

Evet bizim civardaki kuaförlerin hepsi de demode eski modeller yapıyor o yüzden pek güvenemiyorum, mecbur gidicem artık ne kadar uzak olursa.. Bu kuaförleri de bir araştırayım o zaman canım, çok teşekkürler :)

100 mesajı geçmediği için özel mesaj gönderemiyormuşum bu arada zaten ben de beceremedim özel mesaj gönderirken fotoğraf yüklemeyi.. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba? Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…