- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
-
- Konu Sahibi thesecrets
Çiçek desenli bir gelinlikte hafif yapılmış topuzlar (özellikle örgü model) yakışır diye düşünüyorum, göğüs kısmından bele kadar taş işlemeli, belden kabarık olan bir gelinliğe ise balerin topuzunu yakıştırıyorum. Ama sen topuz istemiyorum dediğin için ve gelinliğini de çiçek desenli olarak seçtiğin için, istediğin şekilde bir saç modelini rahatlıkla yaptırabilirsirsin, şimdiden mutluluklar dilerim..
Çok teşekkürler.. :) Kuaföre bir prova yaptıracağım örgülü modeli, tabii bir de iyi bir kuaför bulabilirsem.. Avrupa yakasında bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz iyi kuaförler var mı? Profesyonel makyözleri de olması lazım tabii, off ne zormuş gelin olmak
Tam olarak ne tarafta oturuyorsun acaba?
Eyüp'de oturuyorum..
Gaziosmanpaşa' da m3 vardı, hala var mı kadrosu iyi mi bilmiyorum? Uzun bir zamandır kuaföre gitmiyorum da.
500 evler de nexus var, oraya da hiç gitmedim ama methini duydum büyük, iyi bir yer.
Daha olmadı bakırköye de bir bak derim, genel de orada gelin başı yaptıranlar da çok oluyor. Ters kalıcak biraz ama genelde iyi kuaförler biraz ters kalıyor zaten.
Örgülü modeli çok beğendim çok doğal ve aynı zamanda toplu o sıcakta güzel bir alternatif olabilir. Ama saç rengi de çok önemli sanırım nişan için içinde örgüler de olan bir model beğenmiştim, saçlarım koyu kumral-kahve tonlarındaydı ve örgüler pek görünmedi, farklı oldu ama kötü oldu diyemem. Bunların tamamını göz önüne alarak karar verebilirsin. Alternatif olarak çiçekli gelinliği beğendiysen tek kolunu çıkarttırıp straplez de yaptırırsan istediğin gibi bi saç modeli yaptırabilirsinBu arada benim düğünüm de 31 Ağustos'ta ben de hep açık saç hayal etmiştim ama kuaförlerin tamamı o sıcakta hele ki Akdeniz'de çılgınlık olur saçı açık bırakmak dediler aklında bulunsun.