Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin saçı ve makyajına ne kadar ödediniz?

mersinde makyaj+saç+kızkardeşim ve 3 arkadasım (onlar fön cektirdi)=150 lira
istanbulda ünlü bi kuaförün çalışanları eve geldi makyajımı kendim yapmıstım benim saçım+4 kişinin saçı makyajları :250 lira anlasmıstık 300 verdik çok iyi çalışmışlardı cunku bide eşimin arkadaslarıydı

Ali Gür de bile Makyaj + Saç + Manikür + Pedikür + Düğün için özel dans dersi hepsine 550.00TL istiyorlarmış.
Dans Dersi istemezsen 300.00TL
Bilemiyorum senin kuaförün Ali Gür'den daha ünlü bir kuaförse isteyebilir o rakamı..
Benim 5 sene önce oldu sadece benim saçım+manikür+pedikür 150.00TL makyaj için para ödemedim çünkü arkadaşım yapmıştı hemde tv makyajı süperdi..

bende sordum dün porselen makyajı takma kirpik uygularsak 100 takma kirpik istemezsen 70 tl dediler.Nasıl sizce kızlar fiyat?

kına gecesi saçı+ normal makyajı130+20
düğün saçı+ porsalen makyajı+takma kirpik--->230+100+20
toplamda 500 tl ödedik:)bu sadece benmkiydii..
yanımda 5 kişi geldiii onalrqada iki gün 500 tl verdik..
toplamda kuaför 1000 tl tuttu çok para yaff:)eşimin söylendigi ve negerek dedigi tek şeyy :)haksızda sayılmas amaaaa adam gibi yapan tek yer gittigim yerdi:)düğün saçım makyjım herşeyim okdr içime sindiki bi ömür güzel hatırlıycam benim için herşeye deger valla o duygu ömürde bikere oluyor:)

Son düzenleme:
tek gün saç ve profesyonel makyaj için 200 lira ödeyecem saçımın 1 hafta önce provası olacak. inşallah içime siner

benim de etilerde istediğim kuaförde gelin başım + makyajım + manikür ve pedikürüm toplam 800 tl fiyat verdiler.
annem ve 2 ablamında saçları ve makyajları dahil edilince 1.500 tl.
ama yakın bir tanıdık aracılığıyla, benim gelin saçım makyajım manikürüm pedikürüm ve annemle ablamların saçı ve makyajı toplam 500 tl oldu =)) ben de çok mutlu oldum. hem çok iyi bir kuaförde yaptırıcam hem de çok uygun bir fiyata yaptırıcaz. =))

ben nişanımda 50 liraya yaptırdım gelin başımı
saç makyaj kaş bıyık manikür içindeydi
aynı yer hep gittiğim için uyguna yaptı diğer müşterilere de 80 e yapıyo

oo çok uygunmuş .
konuyu açan arkadaş 500 tl çok yaa valla...
buarada bu masraflar gelinemi damada mı ait kızlar
ben damada die biliyodum

ben nısan sacım ve makyajıma 750 verdım eylulun 25ınde dugunum var etıler bahcecık kuaforle anlastım sac makyaj 1400 tl :SS

kına ve düğün 2 akşam için gelin saçı ve porselen makyaj ve takma kirpik vs. 200 tl ödedim

350 ye yaptırdım kına gecesi ve düğün. saç makyaj :) geçen seneydi.

4 yıl önce 200 ödedik gelin saçı makyaj
kınayı hatırlmaıyorum ama 80 di sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…