Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin saçı ve makyajına ne kadar ödediniz?

berna87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
785
10
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Dün kuaförümden randevu almaya gittim
gelin başı + makyajı
kına sacım + makyajı
kaş bıyık
manikür (pedikür istemedim ayagımı elletememdeeyvahedigeldismile)
komple ağda
500 tl anlaştık benim senelerdir gittiğim kuaförüm
ama bana nedense indirimli olmasına rağmen biraz pahalı geldi
her ne kadar eşlerimiz ödeyecek olsada fiatı sonucta onlarıda düşünmek lazım
siz ne kadar yaptırdınız?bilmiyorumkismile

baya pahalıymış bence burda araba süslemesi falan filan da dahil gelin paketleri maks. 450 tl gördüm ben.. normalde 250 tl falan oluyor

edit : görmemişim sen kına saçını ve makyajınıda dahil ettiriosun ama yinede pahalı gibi bencede. ama yinede bildiğin yere gitmen en doğrusu diğer yerlere güvenilmiyor gerçekten

ben hiç etrafa sormadın ne kadar diye
cünkü böyle bir günde riskede atamam bilmediğim bir yerede gidemem
nişanımdada burası yapmıstı sacımı makyajımı harika olmustu
benim neyi sevip neyi sevmediğimi biliyo artık 10 senelik kuaförüm
ama ben işte suanda piyasadaki fiatları merak ettim pahalı mı diye teşekkürşer arkadasım

sen üçe beşe bakma ozman en önemlisi beğenmen güvendiğin biyerse kesinlikle orda yaptır bikere oluo böle şeler sonuçta :)

güvendiğin bir yer olsun önemli olan o

ben de iki yerde olacağı için birinde 150 birinde 250 ye anlaştım. ama senin hem kına hem düğün olabilir bu fiyat gideceğin yerde lükse giriyorsa

ağda kaş bıyık falan yok içinde bu fiyatların

ben maltepede kayınvalidemin kuaförüyle anlaştım... kınaya kendid kuaförüme gitcem.. kına gecesinde makyaj + saç 50tl ye yapcak eski müşteriyim die... düğün günüde manikür pedikür önceden yaptırcağımdan paket istemedim... saç + porselen makyaj 100 tl ye anlaştık.. (sıkı pazarlık ettik :))))

ben nişanımda 50 liraya yaptırdım gelin başımı
saç makyaj kaş bıyık manikür içindeydi
aynı yer hep gittiğim için uyguna yaptı diğer müşterilere de 80 e yapıyo

benimde kınam bursada olacak kına saçım ve makyajım 250 milyon dedi yanımda götürecegim kişilerinde 35 le 50 arasında degişir dedi tabi makyajı sordum profesyonel su bazlı makyaj dedi şimdide samsunda arıorum çoook ii bir kuaför bakalım o ne kadr diyecek

gerçekten mi bugünün heralde 1000 tl si falanmı oluo yoksa daha fazlamı oluo ....... eger öyleyse yuuuh diorum nerde yaptırdın çoook merak ettim

evet oyle oluyor..
ne yaptırcen gelın bası yaptırdım..hemıde sıradan..çok zor degıldı bana kalırsa..
ama sımdı daha ucuz yapıyorlar..
kardesım gecen sene evlendı..onun gelın basıda 250 ıdı..
zamanla ucuzlamıs galıba..sempatiksalakcinni
7 yıl once gelınlıgıme 2.000 tl odedık..peşın..ama gelınlık çok guzeldı..
kardesım gecen sene 500 tl ye aldı peşın..akannehir

evet oyle oluyor..
ne yaptırcen gelın bası yaptırdım..hemıde sıradan..çok zor degıldı bana kalırsa..
ama sımdı daha ucuz yapıyorlar..
kardesım gecen sene evlendı..onun gelın basıda 250 ıdı..
zamanla ucuzlamıs galıba..sempatiksalakcinni
7 yıl once gelınlıgıme 2.000 tl odedık..peşın..ama gelınlık çok guzeldı..
kardesım gecen sene 500 tl ye aldı peşın..akannehir

vay beee eskiden daha pahalıymış bende gelinligimi 2000 tl ye aldım

güvendiğin bir yer olsun önemli olan o

ben de iki yerde olacağı için birinde 150 birinde 250 ye anlaştım. ama senin hem kına hem düğün olabilir bu fiyat gideceğin yerde lükse giriyorsa

ağda kaş bıyık falan yok içinde bu fiyatların

evet biraz lükse giriyor ama kaç senelik müşterisiyim normalde baya cıkardı orda fiatı
ama güvenim tam

ben maltepede kayınvalidemin kuaförüyle anlaştım... kınaya kendid kuaförüme gitcem.. kına gecesinde makyaj + saç 50tl ye yapcak eski müşteriyim die... düğün günüde manikür pedikür önceden yaptırcağımdan paket istemedim... saç + porselen makyaj 100 tl ye anlaştık.. (sıkı pazarlık ettik :))))

makyaj ve saç 50 mii ve düğünde saç ve porselen makyaj 100 cok cok uygun arkadasım bravo valla cok uyguna halletmişsin
ben nişanımda 50 liraya yaptırdım gelin başımı
saç makyaj kaş bıyık manikür içindeydi
aynı yer hep gittiğim için uyguna yaptı diğer müşterilere de 80 e yapıyo
80 hali bile yugun geldi bana yalnız :)

benimde kınam bursada olacak kına saçım ve makyajım 250 milyon dedi yanımda götürecegim kişilerinde 35 le 50 arasında degişir dedi tabi makyajı sordum profesyonel su bazlı makyaj dedi şimdide samsunda arıorum çoook ii bir kuaför bakalım o ne kadr diyecek
hımm sadece saç makyaj pahalı gibi

7 sene once gelın basına 250. odedık...
maşallah :nazar: :)

kendi kuaförüme gitseydim saç makyaj kaş bıyık filam 75 e haletcektim... sadece masrafı alcaktı işçilik film istememişti... 15 yaşımdan beri aynı kuaföre giderim ama :))

hangi semte oturuyorsunuz.....semtlere göre fiyat değişiyor çünkü..ve verilen fiyat işlemlere cok pahalı değil...daha ucuza yapan yerler vardır..ama o gün senin sacını,makyajını nasıl yapacaklar...hayatta bir kere olan birşey bildiğin yerden hiç şaşma bence[/B]

hangi semte oturuyorsunuz.....semtlere göre fiyat değişiyor çünkü..ve verilen fiyat işlemlere cok pahalı değil...daha ucuza yapan yerler vardır..ama o gün senin sacını,makyajını nasıl yapacaklar...hayatta bir kere olan birşey bildiğin yerden hiç şaşma bence[/B]

yok gayet rahatım... işlemlere göre çok ucuz fiyatlar ama hani müşteri hatrı die bişey varya o baz alındı bizde... biri bnm kuaförüm diğeri kayınvalidemin... biri ümraniye çarşıda diğeri maltepe merkezde yani öle mahalle kuaförü filan da değil... :delphin:

benim ilk gitmeyi düşündüğüm yerde, saç ve makyaj 500tl istedi. tabi ki oraya gitmeyeceğim. ama söylediğiniz fiyatlara göre, düşündüğümden çok daha pahalıymış.

Back