İlk eklediğin 1.resimdeki saç çok hoş ama şöyle de bir şey var. O tarz dağınık topuklar sadece sarı saçta gösteriyor kendini. Diğer renklerde bu kadar güzel durmuyor.
Sizin yüklediğiniz modellerde çok güzel, eminim hepsi yakışacaktır size ama duvak olayını unutmamamız gerekiyor. Bu tarz saç yaptırırsak duvak nasıl takılacak diye düşünmeye başladım. Ben en son bunda karar kıldım gibi. Fakat örgülü modellerde çok hoşuma gitmeye başladı. Heran fikrimi değiştirebilirim araştırıyorum :)
Sizide tebrik ediyorum ben Bursa'dayım. Kuaför işlerim tamam. Ayarladım bir çok şeyi :)
Sizin yüklediğiniz modellerde çok güzel, eminim hepsi yakışacaktır size ama duvak olayını unutmamamız gerekiyor. Bu tarz saç yaptırırsak duvak nasıl takılacak diye düşünmeye başladım. Ben en son bunda karar kıldım gibi. Fakat örgülü modellerde çok hoşuma gitmeye başladı. Heran fikrimi değiştirebilirim araştırıyorum :)
Sizide tebrik ediyorum ben Bursa'dayım. Kuaför işlerim tamam. Ayarladım bir çok şeyi :)
Eki Görüntüle 720967
Kızlar benim de saçım böyle olacak. ama tacı nasıl alsam bilemedim. Normalde tarak şeklinde alacaktım ama normal taç mı alsam bilemedim (( Taraklılardan alsam bu modele yakışır mı? :18:
linkaaa öncelikle tebrik ederim mutluluklar Bursadayım demişsin ben de Bursadayım ağustosta düğünüm var kuaför ayarladım ama emin olamıyorum sen hangi kuaföre gittin memnun kaldın mı? Cevap yazarsan çok sevinirimmm :)
Kızlar merhaba, uzun zaman oldu bayadır girmiyorum foruma kusura bakmayın. Bilgi isteyen arkadaşlar olmuş bileydim seve seve yardımcı olurdum. Ben evlendim hatta 1 yılım bile doldu. Herşey yolunda çok şükür umarım sizdede öyledir.
Saç şeklimi merak edenler için fotomu ekliyorum. Ben eklediğimden farklı arkası örülü sade bişey yaptım. umarım sizde beğenirsiniz :)
sevgiler