Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçı modelleri (resimli)

İlk eklediğin 1.resimdeki saç çok hoş ama şöyle de bir şey var. O tarz dağınık topuklar sadece sarı saçta gösteriyor kendini. Diğer renklerde bu kadar güzel durmuyor.

bnde su 2. modeli düşünüyorumda bu kadının adı ne acaba bu sacın tam görüntüsü lazım cnkü hç br yerde bulamadım yhaa

lauren conrad 'mış adı canım şimdi buldum bu isimle arayınca güzel modeller var bir kaç tane

Eklentiler

• $lauren-conrad-2.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 121

canım ya bu modeli çoook beğendim acaba bunun arka kısmınıda yükleme şansın varmı çok harika görünüyor

gelinbaşımın nasıl olacağına hala karar veremedim yardımmm

Eki Görüntüle 720967
Kızlar benim de saçım böyle olacak. ama tacı nasıl alsam bilemedim. Normalde tarak şeklinde alacaktım ama normal taç mı alsam bilemedim (( Taraklılardan alsam bu modele yakışır mı? :18:

NİKAH, NİŞAN, KINA, DÜĞÜN, İÇİN TARAK TOKALAR GittiGidiyor'da 84728750

Son düzenleme:

linkaaa öncelikle tebrik ederim mutluluklar Bursadayım demişsin ben de Bursadayım ağustosta düğünüm var kuaför ayarladım ama emin olamıyorum sen hangi kuaföre gittin memnun kaldın mı? Cevap yazarsan çok sevinirimmm :)

Kızlar merhaba, uzun zaman oldu bayadır girmiyorum foruma kusura bakmayın. Bilgi isteyen arkadaşlar olmuş bileydim seve seve yardımcı olurdum. Ben evlendim hatta 1 yılım bile doldu. Herşey yolunda çok şükür umarım sizdede öyledir.
Saç şeklimi merak edenler için fotomu ekliyorum. Ben eklediğimden farklı arkası örülü sade bişey yaptım. umarım sizde beğenirsiniz :)
sevgiler

Eklentiler

• $saç.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 363
  • $saç2.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 337
Eğer duvak değil saç önplanda düşünüyorsanız bunlar bir örnek olabilir..
Eki Görüntüle 846642 Eki Görüntüle 846643 Eki Görüntüle 846644 Eki Görüntüle 846645 buna bayıldım.
Eki Görüntüle 846646 Eki Görüntüle 846650 Eki Görüntüle 846651

Kır düğünlerinde güzel duracak biraz da antik dönem esintili olsun diyorsanız;

Eki Görüntüle 846647 Eki Görüntüle 846648 Eki Görüntüle 846649

Uzun ve salık gelin saçı modelleri...

Rahibe Duvak Modası...

Bu duvak modeli de hoş duruyor...

Kulakları kapatan..
Eki Görüntüle 846695

Diğer...
buna bayıldım

Özellikle Rahibe duvağın çok moda olduğu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…