Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kır düğünüm olacak eylülde Ankarada. sizce hangi modeli seçeyim???
ilkini cok beğendim ama tutar mı saatlerce bilmiyorum..... doğal bir sac olsun istiyorum... bir kuaför ilkini tutturabileceğini söyledi. Sizce hangisi daha iyi?
Kesinlikle çok güzel sade duru bir saç modeli ama gelinliğe uymuyor. Hani kınanda, kokteyllerde falan yapılabilir ama duvak taç olayı var gelinlik için oda uymuyor. Tebrikler bu arada benim yüklediğim modele yakın birşey seçmişsin :) darısı benim provama artık :)
İlkay ben nişanımda şunu yaptırdım gecenin sonlarına doğru aktı ama benimki gördüğün gibi tamamen açık bir modeldi akması normal. Benim yüklediğim model toplu sadece önden bukleleri var onada olabildiğince sprey sıktırırız :)Tamamen dağılmasın diyorsan topuz daha doğru olur.
yeni evlenmiş biri olarak diyebilirim ki kır düğünlerinde çok şık saç yaptırmak hoş olmaz ki modeller de zaten benm begendiğim modellerdi :) yukarıdakı kızıl 2 numara derim bn hem taç için hemde duvak için ideal alttaki sarı saçlı modeller içinse duvak kullanmamak gerekir diye düşünüyorum.
cnm bence açık bırak ... benm düğünümde açık alanda oldu saçlarımı açık bıraktım önce duvaklıydım düğün sonlarına doğru kır çiçeğinden taç taktım (önceden yaptrmıştım) bnce snde öyle bişi yap açık saç daha hoş duruyo foto yollarım istersen yaptrdığım saçı
merhaba kızlar.aylardır sürekli netten saç modeli araştırıyorum ezberledim nerdeyse bütün modelleri ama işte bu dediğim saç modeli bulamıyrom.topuz oldun istiorum ensede mi olsun yukarda mı karar veremiyorum.iki farklı ilde düğğünüm olacağı için iki çeşit saç modelim olacak eşimin olduğu yerdekş saç modelim düz topuz olablir diye düşünüyorum ama kendi memleketimde bilmiyorm.tavsiye edeceğiniz siteler var mı ben sadece görsellerdekini görebiliyorumçok mutsuzum bu konuda kızlar ya saçım güzel olmucak diye çok korkuyorum.çinkü kendimde daha ne istediğimi bilmiyorum.nie böyle oldum ben???
üzülme canım ya düğün stresinden böyle endişelerin olmuştur.. bende görsellerde gezerek baktım sonra taylor swift'in ense topuz modellerinden birini gösterdim kuaförüme ama bunda duvak ve taç güzel olmaz dedi biraz daha yukarıdan bir saç yaptı bana içime sindi. bence mutlaka provaya git (gelin saçı provası hemen her kuaförde var bunu sor bir kuaförle anlaşmadan önce) ve ne istediğini anlat o yapsın beğenmezsen değiştirirsin prova sonuçta en çok beğendiğin içine sineni düğünde yaptırırsın