• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçı modelleri (resimli)

secretze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
118
4
96
kızlar kır düğünüm olacak eylülde Ankarada. sizce hangi modeli seçeyim???

ilkini cok beğendim ama tutar mı saatlerce bilmiyorum..... doğal bir sac olsun istiyorum... bir kuaför ilkini tutturabileceğini söyledi. Sizce hangisi daha iyi?

Merhaba,
1, 3 ve 4. modeller hoş duruyor. Gelinliğinizede uygun bir şey olması lazım. Gelinlik ne tarz olacak?
Benimde eylülde düğünüm var bir kaç model belirlemiştim. Paylaşıyorum sizede bir fikir verebilir belki?

Sevgiler.

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.415
  • $2012%2~1.JPG
    $2012%2~1.JPG
    9,9 KB · Görüntüleme: 3.234
  • $1014544_full.jpg
    $1014544_full.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 228
Gelinliğim prenses model, straplez kemik rengi. bele kadar taşla işlenmiş belden altı çok çok kabarık ve eteğinde işleme olan tül bir gelinlik, düğün kır düğünü olacak akşam :)) Tebrikler şimdiden neredesiniz? kuaför makyöz belirlediniz mi? ben sizin modellerden ilkini görüp beğendim bugün, o da olabileceklerim arasında aslında :))

Eklentiler

• $2814818486591965_oSfMqpnS_c.jpg
    $2814818486591965_oSfMqpnS_c.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 817
  • $38632509273623679_RhFe46U3_c.jpg
    $38632509273623679_RhFe46U3_c.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 358
  • $40180621645644252_InfZrw0T_c.jpg
    $40180621645644252_InfZrw0T_c.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 245
  • $93449760988140050_Dr4S6imt_c.jpg
    $93449760988140050_Dr4S6imt_c.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 237
  • $139893132144681466_0UsltnhQ_c.jpg
    $139893132144681466_0UsltnhQ_c.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 303
Sizin yüklediğiniz modellerde çok güzel, eminim hepsi yakışacaktır size ama duvak olayını unutmamamız gerekiyor. Bu tarz saç yaptırırsak duvak nasıl takılacak diye düşünmeye başladım. Ben en son bunda karar kıldım gibi. Fakat örgülü modellerde çok hoşuma gitmeye başladı. Heran fikrimi değiştirebilirim araştırıyorum :)
Sizide tebrik ediyorum ben Bursa'dayım. Kuaför işlerim tamam. Ayarladım bir çok şeyi :)

Eklentiler

• $saç.png
    $saç.png
    231,7 KB · Görüntüleme: 1.377
kızlar kır düğünüm olacak eylülde Ankarada. sizce hangi modeli seçeyim???

ilkini cok beğendim ama tutar mı saatlerce bilmiyorum..... doğal bir sac olsun istiyorum... bir kuaför ilkini tutturabileceğini söyledi. Sizce hangisi daha iyi?

ben 3. modeli çok beğenmiştim ama kuaför duvağı takmak sıkıntı olur dedi taksa bile görsel olarak nasıl olur emin olamadım :50:

istediğim model buydu ama taç-duvak falan zor olurdu diye düşünüyodum :40: (umarım resmi ekleyebilmişimdir)

Kesinlikle çok güzel sade duru bir saç modeli ama gelinliğe uymuyor. Hani kınanda, kokteyllerde falan yapılabilir ama duvak taç olayı var gelinlik için oda uymuyor. Tebrikler bu arada benim yüklediğim modele yakın birşey seçmişsin :) darısı benim provama artık :)

Kesinlikle çok güzel sade duru bir saç modeli ama gelinliğe uymuyor. Hani kınanda, kokteyllerde falan yapılabilir ama duvak taç olayı var gelinlik için oda uymuyor. Tebrikler bu arada benim yüklediğim modele yakın birşey seçmişsin :) darısı benim provama artık :)

evet darısı senin provana canım :34:

aslında ben dün gittim taylor in resimlerini gösterdim bu üstteki resimde dahil.. kuaför çok sade kalır duvağıda takarımda iyi olmaz dedi sen bana bırak dedi aynı senin yüklediğin modeli yaptı sadece benim öndeki saçlarımda yanlardan birer tane dalga yaptı ama senin yüklediğin resimde önleri daha güzelmiş :31: onu göstercem kuaförüme ..

fotoğraf çekimim düğün günü olmıcak önceden yapalım dedik planlarımıza göre ayarladık bu pazar fotoğraf çekimimiz var bu saçı yapıcaz acaba diyorum düğün günü terlicem falan ya oynarken :9: yandaki saçlar rahatsız eder mi ? daha toplu bişi mi yaptırsam? nasılsa kalıcı olan fotoğraf çekimleri o daha güzel olsun ama karar veremedim yinede :50:

İlkay ben nişanımda şunu yaptırdım gecenin sonlarına doğru aktı ama benimki gördüğün gibi tamamen açık bir modeldi akması normal. Benim yüklediğim model toplu sadece önden bukleleri var onada olabildiğince sprey sıktırırız :)Tamamen dağılmasın diyorsan topuz daha doğru olur.

Eklentiler

• $11111.jpg
    $11111.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 216
yeni evlenmiş biri olarak diyebilirim ki kır düğünlerinde çok şık saç yaptırmak hoş olmaz ki modeller de zaten benm begendiğim modellerdi :) yukarıdakı kızıl 2 numara derim bn hem taç için hemde duvak için ideal alttaki sarı saçlı modeller içinse duvak kullanmamak gerekir diye düşünüyorum.

cnm bence açık bırak ... benm düğünümde açık alanda oldu saçlarımı açık bıraktım önce duvaklıydım düğün sonlarına doğru kır çiçeğinden taç taktım (önceden yaptrmıştım) bnce snde öyle bişi yap açık saç daha hoş duruyo foto yollarım istersen yaptrdığım saçı

İlkay ben nişanımda şunu yaptırdım gecenin sonlarına doğru aktı ama benimki gördüğün gibi tamamen açık bir modeldi akması normal. Benim yüklediğim model toplu sadece önden bukleleri var onada olabildiğince sprey sıktırırız :)Tamamen dağılmasın diyorsan topuz daha doğru olur.

evet spreyleriz ama bilemedim iki farklı modeli de kullanmış olurum ama tabi önce gerçekten içime sinen diğer topuzu bulmalıyım :9: bulamazsam düğünde de aynısını yaptırırım benim kır düğünü değil zaten salon düğünü, her türlü o dağınık model gider diye düşünüyorum :21:

yeni evlenmiş biri olarak diyebilirim ki kır düğünlerinde çok şık saç yaptırmak hoş olmaz ki modeller de zaten benm begendiğim modellerdi :) yukarıdakı kızıl 2 numara derim bn hem taç için hemde duvak için ideal alttaki sarı saçlı modeller içinse duvak kullanmamak gerekir diye düşünüyorum.

Peki 1 numarayı nasıl buldun?? duvak olur mu

cnm bence açık bırak ... benm düğünümde açık alanda oldu saçlarımı açık bıraktım önce duvaklıydım düğün sonlarına doğru kır çiçeğinden taç taktım (önceden yaptrmıştım) bnce snde öyle bişi yap açık saç daha hoş duruyo foto yollarım istersen yaptrdığım saçı

Evet cok isterim yollamanı, eğer mümkünse cok sevinirim :))

merhaba kızlar.aylardır sürekli netten saç modeli araştırıyorum ezberledim nerdeyse bütün modelleri ama işte bu dediğim saç modeli bulamıyrom.topuz oldun istiorum ensede mi olsun yukarda mı karar veremiyorum.iki farklı ilde düğğünüm olacağı için iki çeşit saç modelim olacak eşimin olduğu yerdekş saç modelim düz topuz olablir diye düşünüyorum ama kendi memleketimde bilmiyorm.tavsiye edeceğiniz siteler var mı ben sadece görsellerdekini görebiliyorum:(çok mutsuzum bu konuda kızlar ya saçım güzel olmucak diye çok korkuyorum.çinkü kendimde daha ne istediğimi bilmiyorum.nie böyle oldum ben???:50::50::50::50::50:

merhaba kızlar.aylardır sürekli netten saç modeli araştırıyorum ezberledim nerdeyse bütün modelleri ama işte bu dediğim saç modeli bulamıyrom.topuz oldun istiorum ensede mi olsun yukarda mı karar veremiyorum.iki farklı ilde düğğünüm olacağı için iki çeşit saç modelim olacak eşimin olduğu yerdekş saç modelim düz topuz olablir diye düşünüyorum ama kendi memleketimde bilmiyorm.tavsiye edeceğiniz siteler var mı ben sadece görsellerdekini görebiliyorum:(çok mutsuzum bu konuda kızlar ya saçım güzel olmucak diye çok korkuyorum.çinkü kendimde daha ne istediğimi bilmiyorum.nie böyle oldum ben???:50::50::50::50::50:

üzülme canım ya düğün stresinden böyle endişelerin olmuştur.. bende görsellerde gezerek baktım sonra taylor swift'in ense topuz modellerinden birini gösterdim kuaförüme ama bunda duvak ve taç güzel olmaz dedi biraz daha yukarıdan bir saç yaptı bana içime sindi. bence mutlaka provaya git (gelin saçı provası hemen her kuaförde var bunu sor bir kuaförle anlaşmadan önce) ve ne istediğini anlat o yapsın beğenmezsen değiştirirsin prova sonuçta en çok beğendiğin içine sineni düğünde yaptırırsın :34:

üzülme canım ya düğün stresinden böyle endişelerin olmuştur.. bende görsellerde gezerek baktım sonra taylor swift'in ense topuz modellerinden birini gösterdim kuaförüme ama bunda duvak ve taç güzel olmaz dedi biraz daha yukarıdan bir saç yaptı bana içime sindi. bence mutlaka provaya git (gelin saçı provası hemen her kuaförde var bunu sor bir kuaförle anlaşmadan önce) ve ne istediğini anlat o yapsın beğenmezsen değiştirirsin prova sonuçta en çok beğendiğin içine sineni düğünde yaptırırsın :34:

bu düğün stresi ne fena bişeymiş ya .inşallah güzel olur.hepimizin herşeyimizin en güzeli olsun istiyoruz ama bazı şeyler olmayınca olmuyo işte.eksiklerde bitmiyo,hiç bişey bitmiyo tek biten şey var o.da PARA...Çok saol canım pozitif yorumların için.:54:

Back