• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin pappalarım :)

biraz yüksekmiş :1: ama şık görünüyor hayırlı olsun :46:

olsun zaten platformlu olması rahat etmeni de sağlar..istedğin kadar yükselt boy olayı varsa çok gözükmüyor gelinlğin altında zaten :1:
bende toz pembe ayakkabı ve çiçek istiyorum düğünümde veee pembe de kuşak gelinliğe çok yakışıyor seninde öyle mi?

Bende pembe istiyordum... fatihte cok gezdim istedigim gibi bir model bulamadim bu ayakkabinin pembesi olsaydi onu kesin alirdim dedigin gibi gelinlik kusagi ayakkabi ve cicek kombinasyonu muhtesem olurdu ama bulamadim :( simdi yine cicegimi pembe beyaz yaptiricam guzel olur herhalde... Bu arada guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim kizlar :)

canım ayakkabıların çok güzel. fatihtenmi aldın ?? bende oraya bakıcamda kaça aldın acaba.anadolu yakasındaki fiyatlardan farklımı diye merak ettim.

l1bqp.jpg

:32::32:çook güzelmiş güle güle giy canım.

atractive
bebekim soruna cevap yazdım tantunide mucks öptüm

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html

Son düzenleme:
Öznur sen misin, Allah'ım bir arkadaşıma o kadar çok benzettim ki..? :))

Ayakkabılar da pek güzelmiş. :)

canm kac cm bu, ben daha da yuksek ve onu acıklardan ıstıyorum 15 cm felan:1:
şunun gıbı; $Yuksek-Platformlu-Beyaz-Bayan-Ayakkabi__63585611_0.jpg
nerden bulabılırım acaba:44:

ben çok begendim güle güle giy, ben zaten renkli ayakkabıya anlam veremiyorum dış çekim olucaksa neysede böyle gelinliğin altında sırıtıyor dügünde :)

Kizlar cokk özür diliyorum... iki uc gundur giremedim hic mesajlariniza gec cevap verebildim kusura bakmayin :(
Ayakkabilarimi fatihten aldim 125 tl fiyati magaza cok kucucuk bir yer adini tam hatirlamiyorum ama bulurum zaten yine gidicem fatihe :) begendiginize cok sevindim :)

Back