gelin makyaji öneri

gözlerde gri ve siyah far kullanımını beğeniyorum
ve kirpikleriniz çok dolgun değilse kesinlikle takma kirpik

Bunun kahvesi olabilir canımmm. Kendim yapicam makyajmi deneme yapiyorym zaten
canım bu tonlar sana güzell yakışır ruj önerim de kesinlikle somon tonlarında nude bir ton olmalı bak resim de yükleyeyim sana daha aydınlatıcı olurr

canım bu tonlar sana güzell yakışır ruj canımm sanakesinlikle somon tonlarında nude bir ton olmalı bak resim de yükleyeyim sana daha aydınlatıcı olurr

Bnde bu sekilde düşünüyorum bebegim sac rengim sadece buna musait ozel gun icin :)) saol canımm

Böyle bir başlık bulunca kendi kötü anılarımdan bahsetmeden edemiycem.
Evlenecek olan kızlara tavsiyem 1000tlde olsa verin ve kendinize iyi bir makyöz bulun. Sakın kuaförde pedikür manikür yapıp makyözüm diyen kızlara kendinizi emanet etmeyin. Çünkü benim düğün resimlerim makyajım yüzünden çok kötü oldu. O makyajı hatırlamak bile istemiyorum.
Ben aylar önceden ankaranın hatrısayılır bir kuaföründe (bende senelerdir bu kuaföre giderim ancak kız yeniydi) çalışan bu kız ile anlaştım. Anlaşırken önce prova yaparız dedi ancak daha sonra saç için provaya gittiğimde makyaj provası olmüyööör biz hiçbi zaman yapmıözz zaten ben çok pröfesyönelimfsdf gerek yok rörörö diye bir dolu salladı. Ben de zaten o dönemde canımı sıktığım bin tane şey olduğu için bu olayın üzerinde pek durmadım. Bunun üzerine kıza bir dolu makyaj resmi buldum ve istediğim tonları söyledim ve resimleri gösterdim. Bana kryolan markasına ait çok profesyonel malzemeler kullandığını söyledi. Neyse ben de inandım tabi.
Düğün günü geldi çattı. Tabi ben zaten gerilmekten davul olmuş vaziyetteydim. Neyse bir güzel içerideki odaya geçtik ben uzandım bu hatun kişi makyajı yapmaya başladı tabi ben göremiyorum bu arada (bu kısımda çok önemli makyajınızı siz uzanırken dahi yapıyor olsa mutlaka ayna isteyin ve ne yaptığını görün) Neyse ben tabi kullandığı ürünlere göz ucuyla bakıyorum. Sünger aplikatör kullandığı an zaten kesin çok kötü olacak diye içimden geçirdim. Kendine saygısı olan bir kuaför bence göz makyajında asla sünger aplikatör kullanmaz. Ben profesyonel makyaj yapmıyorum ama benim bile en az 20 tane göz makyajı için fırçam var. Yüzüme sürdüğü beş milyon tane üründen sadece birisi iyi ve tanınmış bir markaydı bu arada ( o da kryolan fondöten). Diğerlerinin hepsi yurtdışı sitelerde 2 dolara satılan ürünler ki ben normal şartlarda bunları elime bile sürmem. Zaman kapris yapmak için uygun değil dedim, belki bu malzemelerle de güzel bişiler yapar dedim sustum.
Neyse 45 dakika süren makyajın sonunda aynaya baktığımda aklıma tek gelen şey bu kendine makyöz diyen insanın ben gibi 28 yıllık öz hakiki bir kadından nasıl bir travesti yaratabildiği oldu. Makyajım tam anlamıyla korkunç rezil ve felaketti. Gözlerim doldu ağlamamak için dişlerimi sıktım çünkü hiçbirimiz bu süper realistik travesti makyajının başına bişi gelsin istemezdik. Casperdan hallice ten rengi olan ben 10 ton daha koyu renk bu fondötenle adeta afrikanın savanalarından göç etmiş afrikalı bir travesti gibiydim. Ayrıca gözlerime rakun makyajı yaptığından bütün resimlerimde gözlerim gözükmüyor.
Tabi ki böyle muhteşem bir makyaj için benden 450tl (dörtyüzelli) aldığını da söylemeden edemiycem. Hala sinirimden resimlere bakmak istemiyorum. Siz siz olun en azından göz makyajı için prova isteyin. Fondötenin renginin belirlenmesi için en azından çenenizde bunu denenmesini istediğinizi söyleyin. Ayrıca mutlaka daha önceden yaptığı makyajların resimlerini görün. Her gösterdiği resimde aynı tonları kullandıysa koşarak orayı terkedin. Ayrıca Fırçalar makyajın aynasıdır.

Ayy çok üzüldüm sizin adınıza.. Bu nasıl profesyonellik inanamıyorum nasıl kandırabiliyorlar. İnanın bende cesaret edemedim ne kuaföre ne makyöze.. Zaten istediğim doğal tonlarda abartı olmayan bir makyaj kendimde yapabiliyorum onu. Ten ürünlerimi mac ten aldım. Farlarımdan zaten çok memnunum fırcalarmda var bide yarım kirpiklerden aldım. Gelin deyince insanlar illaki biraz abartmak istiyor en iyisi kendim yapayım dedim iyide olsa kötüde olsa kendim yapmış olurum.

Bence sen süper düşünmüşsün. Ben de kendim yapayım çok istedim. Hiçbiri benim kullandığım ürünlerden daha iyisini kullanmayacak diye çok düşündüm. Ancak sonra düğün günü elim ayağıma dolaşır diye cesaret edemedim. Makyaj malzemelerim annemlerin evinde olsa inan siler kendim yapardım bin kat daha güzel olurdu. makyaj için pinterest'e bak derim orda çok güzel gelin makyajı örnekleri var. Bulamazsan bana mesaj at ben sana gönderirim. Ben allık olarak gelinlerde mac melba'yı çok beğeniyorum. Çok romantik yumuşak bir havası var. Ruj olarak buna uygun too faced melted nude'ü tavsiye ederim.

Bakarim cok tesekkur ederim allık the balm hot mama kullanirim diye düşünüyordum mac bulundugum sehirde yok suan valla ins benimde elim ayağıma dolasmaz.fotolarda güzel ciksam yeter valla : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…