gelin makyaji öneri

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Kızlar gelin makyajında hangi tonları kullandınız yada kullanırdınız ?? Ruj far kombineli fikir beyan edersenz cok sevincemmm

Kızlar gelin makyajında hangi tonları kullandınız yada kullanırdınız ?? Ruj far kombineli fikir beyan edersenz cok sevincemmm
Nude tonlarda bir makyaj yapıldı bana. Göz makyajında renk varla yok arasıydı. Mac warm neutral paletini kullandık. Dudakta yine mac'in pro longwear serisinin dress it up rujunu kullandık.
Ama burda önemli olan gelinliğinizin modeli, düğünün yapılacağı mekan saçınız falan filan. Benim gelinliğim az kabarık ipek ve kırık beyazdı. Düğünümüz bol yeşilli çiçekli böcekli bir açık alandı. Saçım doğal yapılmıştı ve yine bahar çiçeklerinden bir taç vardı başımda. Oldukça sade olduğu için nude tonlar tercih ettim. Kabarık, işlemeli bir gelinliğe ve salon düğününe gidecek bir tercih değildi.

Aksam salonda olacak düğünum. Gelinligim cok kabarık olmayacak ust kısmında ve duvagında inciler var abarti degil yalnız. Saçım muhtelemen topuz olur ama duvagı nasıl olcak onada karar veremedim : ( cok abartılı olsun istemiyorum makyajımın ama ışıklardan cok silik kalmasndanda çekiniyorum

Benim makyajım çok sade olmasına rağmen fotoğraflarda falan oldukça yoğun çıkmıştı. Işıltılı ama sade tonlar seçersen gece de sönük kalmaz. Bir tavsiye sakın simsiyah smoke eyes makyajı yaptırma. Rock grubunun solistine gelinlik giydirmiş gibi duruyor.

Kahve smoke eyes olabilir mi acaba ışıltılı renkler kullanrm kendim yapıcam deneme yapıyorum ama kararsz kalıyorum iste pembe nude ruj mu seftali tonlarnda ruj mu koyu mu açık mi derken konu açayım dedimm.. cok tesekkurler ilginiz ıcın

Kahveyi koyu yapmam yalnz smoke eyes dedim ama : ))

beyaza daha çok yakışır bordo esmere çok kapatıyo zaten ama mor değil tam borda rengini yaptırırsan süper olur

kızlar ben kısmetse ağustosta evlenicem aslında ne gelinliğime nede saçıma karar veremedim ama nedense hep daha vintage bir hava olsun istiyorum bu nedenlede soft bir makyajdan yanayım hep nedense göz üstünde far dan ziyade kremsi bir alt baz kullandırmayı düşünüyorum ona görede işte bir ruj belki gül kurusu gibi olur... kırmızı abartı kaçar ama ne çok kırmızı ne de çok pembe tam orta ton hatta şuan o renk bir rujum var belkide onu götürürüm...benm gelin makyajı düşüncem de bu...

Canımm benn naturel makyaj istemiştim çok abartı makyaj kesinliklee yakışmıyorr güzel olucam derken palyaçoya dönmekten çok korkuyordum profesyonel bi kuaför araştırıp bulmuştum 2 kere makyaj provası yapıldı gelin başı provası yapılmıştı bana bence prova yaptır gelin başınla birlikte makyaj provasıda yaptır derimm Ama sade olsun gözlerini ön plana çıkarıcak naturel makyaj yaptırr

Bende abarti istemiyorum cokta silik durmasn diyorum bakalim kahve tonlarini kullnrm sanırım

Kahve tonlarıda güzel durur hatta şöyle açıktan koyuya giden tonlarıyla da gölgeli güzel bir göz makyajı çıkar bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…