21. yüzyıldayız ve şehirde yaşıyoruz,köyde değil. Ben öyle bir şeyi hiç düşünmedim,zaten ailem de modern insanlar,öyle saçmalıklara gerek duymuyorlar. Bir de her şeyi geçtim,çirkin yahu!
21. yüzyıldayız ve şehirde yaşıyoruz,köyde değil. Ben öyle bir şeyi hiç düşünmedim,zaten ailem de modern insanlar,öyle saçmalıklara gerek duymuyorlar. Bir de her şeyi geçtim,çirkin yahu!
ya birsey dicem sacma bulanlara özellikle...hicmi baglamali bantli belinden kurdeleli bluz veya giyisileriniz yok....onda nasil kendininiz hediye paketi gibi hissetmiyorsunuz?
aynısını ben diicektim iyi o zaman buluzlarımıza kemerde takmıyalım hediyeyiz ya biz saçma ya bu yorumlar neymiş hediye paketii sadece bele takılıo ne varsa bunda ben solonda çıkartırım ama yine taktırırm kaydirigubbakcemile2ya birsey dicem sacma bulanlara özellikle...hicmi baglamali bantli belinden kurdeleli bluz veya giyisileriniz yok....onda nasil kendininiz hediye paketi gibi hissetmiyorsunuz?
ya birsey dicem sacma bulanlara özellikle...hicmi baglamali bantli belinden kurdeleli bluz veya giyisileriniz yok....onda nasil kendininiz hediye paketi gibi hissetmiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?