Gelin kemeri satıyorum...

merhaba kemer çok güzel görünüyor ama başka resimlerde ekleyebilirmisiniz mesela isimli dediğinizin resmini görebilirmiyiz

merhaba kemer çok güzel görünüyor ama başka resimlerde ekleyebilirmisiniz mesela isimli dediğinizin resmini görebilirmiyiz

Malesef canım onun resimli bir örneği yok
Ama tarif edebilirim sana
bele gelen kısmı aynı model
bağlandıkdan sonra sarkan bölümünde gelin va damadın ismi yazıyor

cnm eline sağlık, bende kendimin ve kuzenimin düğününde takı takılan kurdeleye sadece baş harflerini işlemiştim, herkes bayılmıştı, nostalji oldu şimdi.. :lepi:

kızlar isteyen olursa bana özelden ulaşsınnn
öpüyorum herkesi

Canım çok hoş görünüyopr hayırlı satışlar sana bol kazançlar dilerim bak tavsiye edebileceğim bir yer var orda da şansını dene istersen xxxxxxx mesaj editlenmiştir

bu bulokda da istekte bulunursan iletişim bilgilerin i verip sipariş alabilrisin umarım yardımcı olabilmişimidir....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ören Bayan bölümü yaptıklarımızı satışa sunabileceğimiz bir yer değildir..Bunun için ayrı bir bölümümüz forumumuzda mevcuttur.Bir dahaki konu açışımızda dikkatli olalım lütfen..Bu tarz başlıklar için Satıyorum_Arıyorum -El Emekleri bölümünü kullanabilirsiniz.

deryaaa bayıldım canım yaaa :lepi:çok güzel görünüyo benim canım arkadaşım ne hamaratmış keşke bekar olaydımda banada yapaydınhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…